Konuyu görünce aklıma ENZA'da yaşadığım bir olay geldi.

Enza'dan 6 bin TL civarına koltuk takımı alınır, ödemesi yapılır ve ürünün 3 hafta içerisinde üretilip teslim edileceği belirtilir.

Ürün akşam saatlerinde alınıp, sabah tekrar aranır ve vazgeçildiği, ürünün üretime geçmeden iadesini yapmaları istenir. Mağazadaki yetkili ürünün üretime geçmediğini, iade talebi aldığını ve merkeze ileteceklerini belirtir. Ödemeyi mağazaya yapmamıza rağmen, iade merkez tarafından yapılacakmış.

Buraya kadar sıkıntı yok.

Yaklaşık 3-4 gün sonra iade işleminin akibeti için aradığımızda, ürünün üretime başladığını iade olamayacağını söylediler. Eee akşam aldık, sabah iade istedik, tamam dediniz...

hmm-lar, kem-ler, küm-ler.

Sonra tekrar iade işleme alındı, her gün aramalar vs. derken ürün yine iptal edilmedi.

Pes etmedim.

Konu artık ürünün iade olmasından çıkmış, satarken cicili bicili olanlar, birden çirkefleşmiş ve terbiyesizliğe başlamıştı.

Bu süreçte merkeze bağlı çağrı merkezini de 2-3 kez aradım ve iade işlemini onlar da başlattıklarını söylediler, mağazaya durumu iletmişler felan felan...

Genel merkezi aradım, çağrı merkezindeki kıza, siz sorunumuzu çözmüyorsunuz yetkili biriyle konuşmak istiyorum dedim ve bir bayanla görüştüm. Sağolsun baya ilgiliydi. Fakat ürün alma ve iade talebinin üzerinden yaklaşık 1 ay geçmiş ve hala sorun çözülmemişti.

Neyse biz bu iade işlemleriyle ilgilenirken, bir telefon, montajcı abiler. Evdeyseniz aldığınız koltuk takımını getirdik diyolar. Kan beynime sıçradı. 1 aydır yaptığımız 50 telefon görüşmesi ve ilgilenmemeleri üzerine 1 kez mağazaya gidip tartışmaların hepsi boşaymış.

Yine pes etmedim. Ürünler iptal edildi, size bilgi vermemişler, eve çıkartmayın dedim ve abileri gönderdim.

Genel merkezi aradım, durumu anlattım, eğer sorun bu şekilde telefonla çözülmüyorsa, avukatımla gelip, genel merkezinizde görüşelim dedim. İlgili bayan konuyla ilgilendiğini söyleyip iade işlemi için yazışmayı yaptığını söyledi.

Sonuç itibariyle yaklaşık 1,5 aylık bir mücadele sonunda iade işlemini yaptılar.

Mağazalar ya da showroomdaki elemanlar sattıkları üründen prim aldıkları için iade almak istemiyorlar. Çamura yatıyorlar. Bir de mağazalarda kota durumu gibi birşey var sanırım, onu doldurmaya çalışıyorlar.

Özetle olay bu. Daha ayrıntılı yazardım; ama konu epeyce bir uzar.