Merhaba Arkadaşlar Adım VEFA - VMA ajans yöneticilerindenim
reklam hizmetleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz baskılı karton bardak işini r10 üzerinde en uygun fiyatlarla sizlere sunmak istedim bu konuda ihtiyacı olan arkadaşlara duyrulur.
Fiyat Konusu şöyle
Adet olarak: 0,135tl
Sipariş en az 1000 adet olmak zorunda.
Minimum sipariş tutarı 135,00TL
sebebide bu fiyatlara çalışa bilmek için kullandığımız cihazı en verimli şekilde 6000 adet siparişlerde çalıştırıyoruz
6000 adet üretimini yapıp dağıtıma geçiyoruz
Bu süreç en en fazla 1 hafta şeklinde ayarlanmıştır. o hafta 6000 adete ulaşamasakta sizin vermiş olduğunuz siparişin üretimini yapıp size gönderiyoruz.
Bu süreç en fazla bir haftada teslim edilecek şekilde sizlerden sipariş alınacaktır. Gün içerisinde bahsettiğimiz adetlere ulaşırsak ertesi gün size ürününüzü gönderiyoruz.
Kargo ücreti bana aittir. aras kargo ile gönderilecektir.
Fiyatlara KDV Dahildir. İsminize fatura düzenlenir
ÖZEL ADET SİPARİŞ GEÇECEK ARKADAŞLAR İÇİN ÖZEL FİYAT ÇALIŞMASI YAPILIR
Sormak istediğiniz başka sorular olursa mail atınız. mailler telefona düşmektedir en kısa sürede sorularınızı cevaplandırırız.
Ödeme için sanalpazar.com üzerinden yapabilirsiniz fakat o site üzerinden alımlar fiyat konusunda buradaki rakamları yansıtmayabilir Şuan için 145Tl dir taksit yapılabilir.
R10 üzerindeki fiyattan almak isteyen arkadaşlara pm den direk banka hesap numarası verilir
http://www.sanalpazar.com/Ozel-Tasar...r__isp51213312