crytek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mesajınızın sonunda dilekçe verip komando olacam diyorsunuz ya geçen sene acemi birliğim Isparta/Eğirdir Dağ Komando Okulunuda askerlik yaptım. Böyle bişey yok 4 dağın altında soğuktan geberiyorduk. Eğitimler desen resmen köpek muamelesi görüyorduk. Nizamiyenin girişinde 200 metre uzunluğunda rampa yol vardı. Her gün o rampadan belimize yük verip taşıtıyordular. Bir gün komutan çavuşa talimat veriyor bunları rampadan çıkart keyi değil mi olm tohumlarına para mı saydım eşşek gibi çıkacaklar dedi. O yokuşun adıda Acemi S..ken yokuşu Ordaki uzman çavuş ve kıdemli başçavuşların bazıları bize gizliden şunu diyordu: Aklınız varsa kendinizi refuze edin komando olmayın. Burda askerlik zordur. Demem oki boyunuza kilonuza aldanıp atlamayın bence bırakın hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. 2 metre boyundaki dağ gibi adamın gece yatağında ağladığını gördüm
onları biliyorum hocam, birader acemiligini ispartada yaptı 40. piyade'de komando videolarını izliyorum ama hoşuma gidiyor inanın onların o asaleti bile yetiyor o kahrı çekmeye