HasanAkdenz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam size pm attım sanırım görmediniz, yüklü miktarda giriş yapacağım bu sisteme oldu ki çöktü gitti nasıl paramı geri alabilirim? (Bende enpara kullanıyorum) Ayrıca detaylı sorularım mesaj postanızda lütfen okursanız sevinirim?
Merhaba,

Yatırım tavsiyesi yapmıyorum sadece kendi tecrübelerimi yazıyorum.
İlla referans peşinde de değilim zaten sadece 1 yıllığına geçerli %2,5 gibi ufak bir dönüşü oluyor referansın
Bu açıdan paranız varsa şuan için yatırım tavsiye etmiyorum çünkü btc değeri çok düştü ve ROİ süresi şuan çok uzun. Bazen bir senenin üzerinde!

Ama yinede yapmayı düşünürseniz sorunuza kendi sorum olarak verdiğim yanıt şu: Sisteme zaten kredi kartı ile yatırım yaptım. Olurda her hangi bir dükkan kapatma durumu olursa harcama itirazı ile paramı geri alabilirim. Daha önce cointellect vakasında tüm paramı geri aldım bir bankadan. Ama bu ille yine geri iade ederler diye bir şey yok. Sadece bir güvence benim için.

Şimdiye kadar aksatmadan otomatik ödemeleri alıyorum. 9. Aya girdik hala sorun yok. Sitede iki yıldır aktif. Makinaların videoları paylaşılıyor sürekli canlı yayınlar filanda var.

Diğer sorularınız için iletişim numaramı gönderdim üstat