Merhaba arkadaşlar,
Aslında temada Onedio'dan beğendiğim Calibri fontu kullanmak istiyordum fakat okuduğum kadarıyla Calibri her işletim sisteminde desteklenmiyormuş. Tema anlatımınıda öyle yaptım. Eğerki bir çözümü varsa Calibri fontu kullanacağız yoksa Helvetica fontuyla tema yapılacaktır.
Genel isteklerim;
- Özel sohbet için vaktim yok onun için sadece iş ile uğraşacak bir arkadaşla anlaşmak istiyorum.
- Ödeme tema ok lendiğinde yapacağım ve aynı günde yaparım 1,2 gün bile bekletmem.
- Yazılım kalitesi olarak güncel sürümleri ve iyi bir wordpress temasının gereksinimlerini bilen bir kişiyle anlaşacağım.
- Tema genel olarak sade ve beyazdır , çok az tasarım kısımları için Photoshop bilen kişi tercih sebebidir. Aynı zamanda sadelik ve şıklığı bilen bir arkadaşla çalışmak istiyorum.
- Bütçe sormayın, olacak fiyatı verin ( uçukta olmasın ) hakkı neyse onunla anlaşalım.
- Temayı dağıtmayacak, satmayacak ve R10 profili güven veren Traderlari yüksek olan bir arkadaş tercih sebebimdir.
Lütfen başvuru ve referanslarınızı PM ile yapınız. İş detaylarını size göndereceğim.
İyi forumlar!
Merhaba hocam, referanslarım imzamdaki konumda mevcuttur. Detayları pm atabilirseniz sevinirim.