Arkadaşlar şahsi düşüncemi yazmak istiyorum. Konuları farklı yerlere çekmediğiniz sürece hiçbir konu silinmez. Silinmesinin bize bir faydası olmaz. Forumdaki bazı arkadaşlarımız sağolsunlar firmalardaki sorununu yazmak yerine firmalara hakaret ediyorlar bu şekilde r10 neden risk alsın?
Sorunlarımızı, olumlu/olumsuz tecrübelerimizi dahi düzgün bir şekilde ifade edemiyoruz! Firmalara hakaret etmeden bu şekilde konular açarak yorumlar yazabilirsiniz. Hakaret, küfür olmadıkça ve mağduriyet giderilmedikçe konu silinmez.
Burada suç r10'da değil malesef konuları farklı yerlere götürerek silinmeye mecbur kılan üyelerde. Şuanda mesela aynısını siz yapmış r10'a laf söylemişsiniz "r10'da işler nasıl yürümeye başlamış" diye saçma sapan bir kelime kullanmışsınız.
Mağduriyet giderilirse, Dolandırıcılık yoksa, Hakaret edilirse Resmi bir yazı gelirse kusura bakmayın tabi silmek zorunda kalır r10. Verikaybı her firmanın başına gelebilecek bir problem. Semele firmasına gidip nasıl ve hangi yollardan silindiğini öğrenin bu yazdığınız aslında haksız, çirkin bir iftiradır. Burada gönüllü olarak günde binlerce Report'a, Şikayet Konularına sayfalarca bakan insanlara laf söylemeye hakkınız yok. Şimdi çıkar Şikayetlere bakan bir moderatör sizi banlar ondan sonra r10'a laf söyledik banlandık olayına döner bu iş. Bence öncelikle insanları kırmadan şikayetlerimizi dile getirmeyi öğrenmeliyiz.
Arkadaş emeği konusunda haklı.Karıncahosting firması sürekli mağduriyet yaşattığı için forumdan sınırsız banlanmıştı.Gördüğüm kadarıyla bu firma pek sağlıklı bir firma değil.Milyonluk yatırımlar yapması,köklü bir firma olması onları kaliteli yapmıyor maalesef.Forum üzerinden hala satış yapmaya devam ediyorlar.Firmalar hakkında açılan birçok şikayet konuları da siliniyor.Hal böyle olunca insanlar firma seçimini yaparken hatalı seçim yapıyorlar.Millet sabah akşam sitesine içerik giriyor,hit kazanmaya çalışıyor.Bir bakmışsınız ki hosting günlerce kapalı kalıyor.Adam ne kadar sövse haklı bana göre.Boşuna millet yurtdışı firmalara yönelmiyor.Ben şahsen hostgatordan hosting aldım yıllardır memnunum.Bir kere 1 saatlik çalışma dışında hiç ciddi bir sorun yaşamadım.Hatayı birazda firmalar kendilerine bulsunlar.Türkiye'de insanlar hosting almaya korkar oldu.1 firma hariç ne kadar Türk firma ile çalıştıysam hep mağdur oldum.Dolandırıp kaçanlar bile oldu.