Sizemi kaldı kimin kimle yaşayacağı ? İster ailesinin isteğiyle ister kendinin isteğiyle dilediği yerde kalma hakkına sahip. Herzamanki gibi burda şiddet gören kadın yerine "ne işi vardı orda ? yapmışsa haketmiştir" gibi cümleler duymaktan bıktım. Sorun nerde ne yaptığı değil, sorun savunmasız bir kadının şiddet görmesi.
Ayrıca Kübrayı yıllardır tanırdım son aylarda pek görüşemedik. Eğer okuyorsan geçmiş olsun. Umarım kişi hak ettiği cezayı alır.
Bu bayandan daha aykırı yaşayan insanlar tanıyorum "nedense" hiç bu kadar şiddete mağdur kaldıklarını görmedim.Dilediği yerde kalma hakkında sahipse,dilemediği bir yerde dayak görmesinin bu kadar abartılmasını anlamıyorum.Ben niye istanbul gibi yerde "ok meydanı" denen yerde niye elimi kolumu sallayarak gezmiyorum acaba? Savunmasız kalanda kendisi başta aile yok abi yok kardeş yok akraba yok. Forumda herkes yazmış.Adam zaten psikopat.uyuşturucu vs her haltı yemiş.Bu kadar kendisiyle barışık olup blog açan birinin bunları düşünmesi lazım.Blogda da ifşa etmiş aklınca.Bu bayanı aklamaz ki.Niye reklam ediyorsun milleti derler.Emin ol mahkeme kararı olmadan ifşa onu zor duruma sokar.