2009 ve 2010'ae ard arda iki yıl Ramazan ayında sahura kalktığımda yemek yedikten sonra sigara içmek için balkona çıktığım sıralarda gördüklerimi aktarayım, siz bana ufo dışında ne olabileceğini söyleyin.
Balkona çıkıp sigaramı tüttürürken sol tarafımızda yer alan fabrikaların oraya doğru baktım sabit sarı bir ışık vardı, fabrikaların ışığıdır diyerek umursamadım. Aradan geçen 5 dakika sonrası o ışık yavaş yavaş yükselmeye başladı ve yanına aynı ışıkları saçan farklı bir şey geldi, ikinci gelen ışık yanına gelip çevresinde dönmeye başladı ve bu sırada ilk cismin ışığı çok arttı ve iyice parlamaya başladı, ikinci cisim ışıklarını iyice söndürdür ve elips görüntüsü göründü diğerinin altına geldi ve birden parlaklık had safhaya ulaşarak tek bir cisim oldular. Sağa sola hızlıca hareket etmeye başladı mesafeye bakılırsa 1 km gibi bir mesafeyi 1 saniyede aldığını söyleyebilirim. Şimdi bu nedir? Dilek feneri mi? Uçak mı? Hayır, bildiğiniz hiç bir teknoloji gördüklerimi açıklayamaz. Benzer şekilde iki sahur süresince pek çok kez buna şahit oldum.
Elimde olan Blackberry Curve cihazla görüntü almaya çalıştım ancak pek başarılı olmadı. Aldığım görüntünün youtube linkini bulursam atarım.
edit: görüntüleri bulamadım ancak şuna benziyordu renk olarak, çok daha inandırıcıydı tabi ki.
şuna
Hocam bu bildiğimiz dilek feneri çok net belli oluyor