Alıntı
Herkes hayatından memnun değil sanırım burada, bir tek ben miyim memnun olan? Anlattığınız şeyleri okudum sonra kendi hayatımı düşündüm, aynı sorunlar bende de vardı ama artık şimdi mutluyum.
Eğer İstanbulda yaşamayı sevmiyorsan, başka yere taşın. Bir insanı mutlu yapan şeylerden biri sevdiği yerde yaşamasıdır. Ben bundan birkaç ay öncesine kadar, hiç sevmediğim bir yerde yaşıyordum, dışarı çıkmak bile istemiyordum.
Eğer işini ya da iş saatlerini sevmiyorsan işini değiştir. Severek yapabileceğin bir iş illa bulursun, bir insan sadece sevdiği işi yaparken mutlu olur, sevmediğin işi yapmak, seni huzursuz eder hem de zamanla çok yıpranırsın.
Bir de bazılarınız sanırım zaman sorunu yaşıyormuşsunuz. Plansız yaşayın, ruh halinize göre. Ben mesela o an ne yapmak istersem onu yaparım, hiçbir şeyi önceden belirlemem, bugün şunu ya da bunu yapacağım diye, çünkü planlı yaşamak hayatı monotonlaştırır.
Bir de sanırım çoğunuzun kız arkadaşı falan yokmuş ve kızlar çok şey istiyormuş, araba, ev vb. diyen yazanlar olmuş. Doğrudur, teknoloji hızla geliştikçe daha çok şey isterler çünkü teknoloji insanın yaşam kalitesini yükseltiyor. Örneğin ben, fakir bir adamla ilişkim asla olmaz çünkü zaman kaybı olur benim için, aşk diye bir şey yok, hiçbir aşk ömür boyu sürmüyor. Siz de sizi mutlu eden insanlarla bir günlük ya da bir haftalık bile olsa ilişki kurun, ilişkilerinizi bir kalıba sokmayın, illa evleneceğim ya da şu kadar sürecek diye.
SonKralice
Alıntı
belki psikopatın biri beni oradan bulur ümidiyle takılıyordum bir ara.
hayatıma heyecan girsin diye, ama ne bir katil ne de başkası bana ulaştı.
Bunları diyebilen biri bu hale nasıl düşer anlam veremiyorum. Bunu okuyorsan başka şehirde yada ülkede hayatına devam etmelisin çünkü tüm bu sorunlar bittikten sonra bile bunları o şehirde yaşadığın için unutamayacaksın. Eğer seni şehire bağlayan uyuşturucu veya diğer problemlerin ise ailenin yanına yada başka şehire taşındıktan sonra tedavi görebilirsin çünkü bu senin elinde. En azından rahatlaman için kısa bir süreliğine ailenin yanına veya Karadeniz bölgesinde 1 hafta tatil yapmanı öneririm. Bulunduğun şehirden uzaklaş, savaşma dememin sebebi ise bu hikayenin sonu %90 aynı şekilde bitiyor.
Umarım okursun.