2 yıllık israil sitesi.
bir seneye patlar bence
Evet şirket israilde fakat 1 seneye patlayacağı kanaatine nasıl vardınız anlamadım. Türkiye'de bu şirketle çalışana hiç denk gelmedim. Sektöründe önde gelen yabancı forum sitelerinde RevenueHits hakkında çok güzel yorumlar var, aylık 20.000 dolar ödeme kanıtı koyanları da gördüm. Ödemesinde sorun yaşayana rastlamadım. Demek ki para kazanıyorlar ki bu ödemeleri yapabiliyorlar. Ki şirketin alexa değerlerine bakacak olursanız bir çok büyük reklam şirketinin ile yarıştığını görebilirsiniz. Deneyip göreceğiz umarım Adsense mağdurları için güzel bir alternatif olacaktır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:23:36 -->-> Daha önceki mesaj 00:22:57 --
Arkadaş emek vermiş o kadar yazıp paylaşmış öncelikle konu sahibinin emeğine teşekkür ederim.
2 K hitli bir sitede az önce deneme amaçlı kodları ekledik ( Türkçe İçerik ) popunder kod. Sonuçları paylaşacağım.
Teşekkür ederim, özellikle TR hitlerine ne kazanç vereceğini bir çok arkadaş merak ediyordur. Sonuçları paylaşırsanız çok sevinirim.