Merhaba
Limited Şirketi kurma çalışmalarından dolayı desteklere kısıtlı sürelerde cevap vermekteyiz yeni ofis arayışından dolayı. Ayrıca dün siparis verirken yarın teslim alacağınız soylediniz. Aradan gün geçti diyorsunuz da dün gece 3 gibi siparisi verdiniz.
Yazacak çok şey varda konuyu uzatmak istemiyorum.
Bu tarz iade taleplerinizi site üzerinden ticket yoluyla yapmanız gerekir. Ticket üzerinden hesap bilgilerinizi iletin ivedi şekilde iadenizi yapalım.
Bahane Bulma Kardeşim,Bak Hemen Nasıl Cevap Verdin Konuya,Sen Bana 2 Saat İçinde Kurulum Hazır Dedin.Akşam Oldu.Ne Şirket Telefonuna Ne Ticket'a Ne Site Üzerinden Pm Cevap Verme Kusura Bakmada Bizde Hizmet Alıyoruz.Sizin Keyfinize Göre Bekliyemeyiz.2 Saat Dediniz Dönüş Yok.galaxyshell Üzerinden Aldım Sağolsunlar Hemen Dönüş Sağladılar.İade İçin Ticket Atıyorum.