Merhaba arkadaşlar,

Adsense'den gereksiz uyarılar almaya başladıktan sonra yaklaşık 2 aydır en güvenli ve en iyi kazandıran Adsense alternatifi arayışlarına girmiştim. Bu 2 ay içerisinde neredeyse 15 e yakın yabancı reklam firması denedim. Bunlar içerisinde hiçbiri Adsense kadar getiri sağlamadı. Tam umutlarımdan vazgeçecekken RevenueHits yabancı reklam şirketi ile tanıştım. Öncelikle şunu söylemeliyim, şirket ile yazışmalarım çok hızlı bir şekilde cevaplanıyor. Müşteri desteği çok iyi. Lafı fazla uzatmadan beni şaşırtan popunder kazanç görüntülerine geçeyim.

Ağustos kazancı ödeme kanıtı :

Ekim Ayı:

Kasım Ayı:

Resimlerde görüleceği üzere yaklaşık 30,766 impressions'a 142 dolar kazandım. Aynı hit ile PopAds 12,000 impressions saydı ve sadece 28 dolar verdi. RevenueHits sayımları neredeyse sayaç hitleri ile birebir, benzeri popads, popcash gibi firmalardan kat kat daha fazla veriyor ve sayımları çok daha başarılı. Tabiiki burada verdiğim örnekler sizin sitenizin durumuna ve ziyaretçisine göre değişecektir. Benim hitim USA ağırlıklı ve getirisi bu şekilde oldu.

Reklamları sitenize ekledikten sonra istatistiklerin sitenize yansıması 12 saati bulabiliyor. Ben ilk gün sayım yapmıyor diye kaldırmıştım dün sayımları ve kazancının iyi olduğunu görünce tekrar koydum. Kazançlarınızın tam yansıması için 12-24 saat beklemeniz gerekiyor.

Henüz firma ile yeni tanıştığımdan dolayı ödeme almadım, ödeme aldığım zaman buraya ekleyeceğim. Sorun yaşacağımı sanmıyorum, firma çok köklü ve eski. Yabancı forumlarda yaptığım araştırmalarda ödemelerde problem yaşayanı henüz görmedim. Şirket Net30 ödeme yöntemi ile çalışıyor. Ödemelerinizi Paypal, Payoneer ya da Wire ile banka hesabınıza çekebiliyorsunuz. Minimum ödeme tutarı 20 dolar.

Ayrıca şirketin banner, footer, mobile, slider gibi reklam modelleri de mevcut. Henüz bunları deneme fırsatı bulmadım. Denedikten sonra paylaşımda bulunurum.

R10 forumda da RevenueHits reklam şirketiyle alakalı bir konu başlığı bulamadığım için Adsense alternatifi arayan arkadaşlar için yararlı olacağını düşünüyorum. Deneyen arkadaşlar yorumlarını konu altına eklerse diğerleri için daha faydalı olacaktır.

Refli Üyelik

Refsiz Üyelik

Herkese bol kazançlar dilerim.