SamsOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki hocam neden sayfaların adı böyle garip garip ?
örnek olarak gösterdığım profıl hesapları asya bölgesınden yapıldığı ıcın isimleride profil hesabı ne ise o isimde cıkmıştır fakat istersenız 3 dk ıcınde tamamen farklı 1 ısımde yapabilirsiniz .yada mevcut sayfanız var ise o isimde yapabilir ve hemen birleştirebilirsiniz büyütmek için

örnek olarak 1 tanesının adını değiştirdim 1 arkadaşıma hediye ederek : https://www.facebook.com/pages/Sayfa...52085721788948

toplamda ise 7 tane sayfanın adını değiştirip çeşitli sayfalarımızla birleştirip aktardım 194 k artı olarak büyüdü...bu örnek yaptıklarım yabancı asya bölgesi hesaplardan yaptım bu yüzden isimler farklı yabancı gelebilir ama daha sonra netice olarak istediğiniz isimde değiştirip yapabilirsiniz .

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:46:46 -->-> Daha önceki mesaj 17:29:50 --

yookartik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyide ne işe yarayacak kardeşim bu. Yüz tane sayfa klonlasan nolcak. Sayfa üyeleri aktif olmadıktan sonra. Üfürükten teyyare.

şimdi elinizde fazla değil 50 k takıpcısı olan hesap var ve bu hesapdan günde 10 tane her biri 50 k olarak klonlayıp sayfalar cıkarıyoruz ve daha sonra bu 10 sayfayı mevcut sayfalarınız var ise o isimlerde yapıp birleştirebiliyorsunuz örnek elinizde 10 tane normal olarak fan sayfanız var diyelim her biride 50 k diyelim ve daha sonra bu klonlanan sayfaların adlarını mevcut elinizde bulunan sayfa isimleriyle aynısını yaparak ve akabinde mevcut syafanıza 50 k hayran eklemiş oluyorsunuz o zaman 50 k olan sayfanız 100 k oluyor vs bu zamanda kim kime vermış böyle bedava olarak 50 k sayfa begenısı ..ha aktiflik konusuna gelınce ben asya bölgesı 1 kaç tane hesapdan örnek verdım ve amacımızda bu sayfaları mevcut elimizde bulunan aktif olan sayfalarımıza aktarmakdı mesela dün 500 k olan sayfamız bugün 700 k oldu bu sayede .aktif profil hesabınız var ise o hesapdan hergün 10 larca sayfa cıkar klonlanarak ve kullanmaya başlarsınız her birinin adını istediğiniz isimde yaparak kullanın.örnek birini video eğlence sayfası diğerini söz edebiyat sayfası diğerini politika sayfası diğerini haber syafası vs şeklınde yaprsınız onlarca ssayfanız olur 1 saat ıcınde ve en önemliside profil hesabınız olduğu gibi kalıyor bişey olmadan (en fazla 1 ay profıl hesabı fb tarafından sayfaları begenmeniz 1 ay gecıcı olarak engellendi ) durumu olur .olay bundan ibaret özet olarak