ynR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kuzeni aradim şimdi diyor ki " arabada rent a car kasgosu varmı " sigorta değil ek olarak sözleşme mi yoksa senet felan mi yaptınız hocam
kaskosunu bilemiyorum fakat şirket üstüne olduguna göre olması gerekiyor.

Gookhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Suçsuz olduğunuz görülüyor. Ancak sürekli sol şeritte ilerliyor ve arkadan gelenin sizi sağdan geçmek dışında seçeneği kalmıyorsa sol şerit ihlalinden suçluluk payınız olabilir.

Aracın rentacar kaskosu var mı? Varsa başınız ağrımaz.
sürekli sol şeritte gitmem ile alakası yok zaten trafikli bir yoldaydım trafik akıyordu ama şeritlerin hepsi doluydu dediğim gibi bir makas olayı var.

FoxTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araç kaskoludur kaza için ücret ödemezsiniz fakat aracın serviste kaldığı her gün için rent a car'a ödeme yaparsınız. Arkadaşım yapıyor rent a car işi oradan biliyorum.
ynR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
++ kuzenimin söylemesine göre hocam " eğer araçin rent a car kaskosu varsa 5 kuruş ödemez dedi, eğer kaskosu yoksa ve senet yaptilarsa sorun yaratirlar dedi eğer ki kasko senet yoksa belirttim gibi sanayide kaldıgı gün kadar parasini verir dedi"

onun hariçinde kasko var ise cogu firma kasko yok diyerek para almaya çalişiyorlarmiş dikkat edin hocam
senet yapmadım sözleşme var sadece dedigim gibi de kasko üst taraftaki söylediğim gibi üstad.