Merhabalar 26. sında kiralık araç ile bursa gemlik yolunda bir kaza geçirdik. 2 Adet yaralı benim arabamda var sadece onlarda arkada oturup herşeyden habersiz oldukları için. Şimdi gemlik bursa yolunu bilirsiniz orada trafik akıyor ve ben en sol şeritten 50-60 belki 65 ile devam ediyordum. Dediğim gibi trafik akıyordu ve o sırada sağdan bir araç önüme geçti ( soldan değil sağdan ) kısaca makas attı sayılıyor ve makası attığı gibi kaza gerçekleşti. En öndeki araca arkadan bir araba çarpıyor onun arkasına benim çarptığım araç çarpıyor ben çarpıyorum ve bana arkadan bi araba hafif çarpıyor. Ben 5 araçlık kazada 4. aracım. Kaza olmadan önce öndeki araçlarla takip mesafem vardı. Onlar çarpışsa dahi benim durma mesafem vardı Sağ tarafımdan giren araç benim takip mesafemi bitirdiği gibi kaza yapmama da neden oluyor. Jandarmaya ben hafif çarptım arkadaki araç bana çarpınca bir daha çarptım diye ifade verdim ki öyle oldu. Arabanın ön tarafta masraf var ve araba çalışmıyordu çekici ile bursadan istanbula gidiyor araç. Bu konuda bana yapılacak yaptırım ne olur. Ne kadar suçlu çıkabilirim ve rent a car a ne için para öderim. Sigorta herşeyi karşılar mı ?