Siteyi bir şekilde açarsın Google da wordpress kurulumu ile bir çok döküman bulabilirsin. Yalnız size tavsiyem önce açacağınız siteyi nasıl yöneteceksiniz ve neye yönelik olacak bunu belirleyin derim. Piyasada bir sürü site mevcut ve bunlar bir yıl sonra çöpe gidiyor verdiğiniz host, domain parasını da geçtim o kadar zaman harcayacaksınız ve sonucu boşa çıkacak. Yanlış anlamayın kesinlikle hevesinizi kırmak gibi bir niyetim yok aynı şeyleri denemiştim aynı şeyleri boşuna yaşamayın diye söylüyorum. En iyi ihtimali varsayarsak;

1) Hosting yurtdışında olsun (Kapatılmaya karşı)
2) Wordpress kurulumu dökümanlardan yaptınız.
3) Temayı da dökümanlar ile bir şekilde oturttunuz.
4) Film upload etmeyi de geçtim. Diğer sitelerden embed kodu ile sitenize gömdünüz.
5) Minimum 100 film sitenizde mevcut olsun.

Bunlar mümkün olsa dahi yüzlerce ve binlerce film sitesi mevcut bunların arasından sıyrılmayı nasıl başaracaksınız?

Artık Haber Sitesi, Film Sitesi, Dizi Sitesi, Video Sitesi, Klasik Forumlar standarta bağlandı. Herkesin koştuğu bir kulvardan ziyade boşlukları bulup doldurursanız hem iyi para kazanırsınız hemde yaptığınız işte daha başarılı olursunuz. Bu dediklerimde tabii ki istisnalar olabilir. Eğer bu projelerde "Ben film sitesi yapacağım ama diğerlerinden çok farklı seçenekler olacak(görünüm olarak değil)" diyebiliyorsanız hiç durmayın derim.

Size son olarak tavsiyem wordpress üzerine düşün bunlar için ekstra domain hosting almayın. Bilgisayarınıza kurmayı öğrenin ve nasıl geliştirebileceğinizi görün. Teknoloji her gün gelişiyor ve bunlarla alakalı yeni yeni siteler sitelere ihtiyaç duyuluyor.