@EmreShn
Olusmus bir maduriyet cozume, tatliya baglanmis dahi olsa, konu kitlendikten sonra silinmesini etik bulmuyorum. Nasil olumlu referans bildiriyorsak, olumsuz referanslar icinde buradaki konular durmalidir.
Bu yorumum A yada B firmasi icin degil, R10 uzerinde hizmet saglayan buyuk kucuk demeden tum Hosting Firmalari icindir.
Ek olarak detay vermeden, "REZİLLİK!" seklinde baslik atmaniz hos degil. Bir magduriyetiniz varsa bunu detaylica, kanitlari ile beraber yazmaniz dogru olurdu. Bu haliye bence hos bir baslik degil.
Semele konusunda ise, gectigimiz aylarda yasadiklari veri depolama sistemlerindeki ariza sebebi ile uzun uzadiya bir cok insan burada magdur olmustur. Bu magduriyet, kismen de olsa giderilmisti, konu bitti cozuldu diyerek kitlenip silinmesini dogru bulmuyorum.
Bu forum neden var? Sadece ticaret yapmak icin mi? Belli konular hakkinda bilgi paylasmak icin, yasanilan durumlar hakkinda kurallar cercevesinde yorumda bulunmak icin, degil mi?
Ben bu bolumu takip etmeyen birisi olsam, hizmet almak icin de alternatif firmalari arastiriyor olsam, Semele hakkinda yasanilan olumsuz durumlara karsin silinen iceril sebebi ile, su ana kadar kimseye net bir magduriyet yasatmamis bir firma olarak gorecektim. Ama gercekten oyle mi?
Amacim burada Semeleyi yada A firmasini B firmasi kotulemek degil, Semele talihsiz bir olay yasadi. Bu sorunu nasil cozduler, cozerken musterisini nasil bilgilendirdiler, neler yaptilar; ben bunlara bakarim. Silinen Semele konusunda bu bilgiler, ne seviyede profesyonelce is yaptilar, cozum urettiler herkes gorebiliyordu.
Simdi soz ettigim konu Semele nin talebi ile kitlenip silindiyse, demek ki Semele gercekten hata yapmis ve bu magduriyet konusunda duzgun/yeterli/profesyonel bir cozum sunamamis. Bu sebeple konudan rahatsizlik duymuslar ve silinmesini talep etmisler.
Konu Semelenin istegi disinda silindiyse, Semele nin rahatsiz olacagi bir durum, cozemedikleri magduriyet yoktur, bir hata ile silinmistir derim.
O zaman Semele yetkililerine sesleniyorum, konuyu cop kutusundan cikarttirin ve buraya sabitleyin ki, en kotu senaryoda dahi biz boyle soguk kanli davranir, bu sekilde profesyonel cozum urettik, buda kanitimiz bu konudur deyin ve konuyu sabit konu yaptirin!
Bu forumdaki yersaglayici firmalardan olduklari icin, kendilerinin potansiyel musterisiyim, hatta onumuzdeki ay icin planladigimiz Izmir firmalari gezisinde, firma yetkilileri ilede yuz yuze gorusup, yeni projelerimiz icin teklif de isteyecegiz. Bu konusmanin geri kalaninida kahvemizi icerken yuz yuze yapariz umarim...
@ynR
Firmanin size cPanel kullanilmamis IP verme sozu yoksa, bu ithaminiz da hatalisiniz. Ayrica cPanel para veremiyorsaniz bu isi yapmayin yada cPanel kullanmayin. Bir suru alternatifi var sonucta, tek rakipsiz bir urun degil.
@PATRON54
Aynisi derken? Detay ve kanit sunmadan bu tarz suclamalar yine hatalidir. Hakliysaniz da haksiz duruma dusersiniz.
@ GENELE
Bu mesajimin ve konunun sagligi, Hosting Sikayetleri konusunda "Turnusol Kagidi" gorevi gorecegini dusunuyorum. Hadi hayirlisi...
Sezarin hakki sezara!