Yöntem güzel ama bunun için çok türk takipçili hesap lazım oda bizde yok
bende türk hesap arayışı içerisindeyim satın almak için +250 k türk takıpcılı hesaplar .100 k ve 50 k vardı amacım sayfaları yaparken şişirmek istemıyorum birleştirmeyle .nasılsa sayfaların adları 3 dk içinde istediğim isimde değişebiliyor bu yuzden 500 k yada üstü sayfalar yapmak ııcn türk takıpcılı hesaplar arayışı ıcerısındeyim ..kolay gelsin
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:19:12 -->-> Daha önceki mesaj 19:12:51 --
Hocam İngilizce açtığım sitem için buna çok ihtiyacım var fakat kartımda ücret hiç yok

eğer ücretsiz yapıyorsanız bir hesap versem onu klonlayabilirmsiniz?
Ücretli yapıyorsanız ref olabilirmiyim?
hocam bu işi ücretli yapıyorum zaten .. şimdi örnek verırsek elinizde 100 k takıpcılı hesap var ve ben bunu yaklaşık 40 dk içerisinde o hesapdan kaç takıpcısı var ise hesapdan sayfalar cıkarıyorum onlarca sayfa olarak ..hesaba bişey olmuyor olduğu gibi duruyor yaptığım method ile ... yani sayfanın her biri 100 k olarak her biri ayrı ayrı 100 k olarak klonlanıyor ..100x10 = 1 milyon sayfa cıkıyor 10 tane yaparsak ve hatta dün yaptığım hesaba bugünde aynı şekılde klonlayıp yenı sayfalar cıkarabiliyorum yeterki profıl hesabında herhangi 1 fb tarafından engelleme olmasın (sayfaları begenmen 1 ay engellendı ) gibi durumlar olmasın ..kolay gelsin
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:20:54 -->-> Daha önceki mesaj 19:19:12 --
klonlanacak sayfa bizemi ait olmalı.
banada pm atarmısınız.
birde ücret nekadar?
klonlanacak sayfalar olacak ama bu işlemin yapılması ıcın 1 profl hesabınızın olması lazım yüksek takıpcılı olacak şekılde ( ne kadar cok takıpcı o kadar begenılı sayfa ) ..kolay gelsin