R10 üyelerine özel, izinli, yasal, sınırlı sızma testi ve güvenlik danışmanlığı gerçekleştiriyorum.
----------Penetration Test-------------------
Web uygulamalarınıza yönelik sızma testi gerçekleştiriyorum. Testleri Kali Linux araçları kullanarak ve manuel olarak yapıyorum.
Test kapsamında bilinen açık türleri (Sql injection, XSS, RFI, LFI vb) taraması yaparken exploit database sitelerindeki güncel açıklardan da yararlanarak web uygulamanıza özel testler de gerçekleştiriyorum.
İstenildiği takdirde Linux sunucular üzerinden modern Dos yöntemleriyle (xmlrpc, hulk, slowloris vb) sisteminizin dayanıklılığı da test edilebilir.
Bu hizmette herhangi bir şifre iletmeniz gerekmemektedir.
----------Zararlı Yazılım - H*cklink Temizleme-------------
Sitelere yerleştirilen zararlı yazılımları (shell, javascript kodları vb) buluyor ve temizliyorum. Ayrıca bu kodların yerleştirilmesine neden olabilecek muhtemel açıkları da tarafınıza rapor şeklinde sunuyorum.
H*cklink yerleştirilen sayfaları belirleyerek zararın boyutlarını belirlemenize yardımcı oluyorum. Bu sayfaların temizlenmesi ve açığın kaynağı hakkında da bilgi sunuyorum.
Bu hizmeti satın alan müşterilerimiz gerekli şifreleri iletmek zorundadır. Bunlar arasında gerek gördüğüm takdirde SSH ya da RDP ile virüs taraması da olduğu için sistem root yöneticisi olmak zorunda olabilirsiniz.
Ücretlendirme
Yapılacak iş, muhtemel emek ve işin büyüklüğü kriterleri baz alınarak iş öncesinde tarafınıza bildirilir.
----
Not 1: Yalnızca web uygulamalarına yönelik script testleri gerçekleştiriyorum. Sunucu kaynaklı sorunlar tespit edilirse bunlar tarafınıza bildirilir ancak çözüm yöntemi siz ve sunucu yöneticiniz arasındaki konudur. Yine de Linux sistemlerde mümkün olduğunca gerekli desteği sağlarım.
Not 2: Kişisel bilgisayarlardan kaynaklı oluşan sorunların giderilmesi için gerekli yazılımlarla bilgisayarınızı taramalı ve ardından uygulamanızdaki sorunlara yönelmelisiniz.
Not 3: Sızma testi öncesinde sizden şifre talep etmeyeceğimiz için yedek almanız sizin sorumluluğunuzdadır.
Not 4: Sosyal mühendislik yöntemleri test sırasında kullanılmamaktadır.
Merhaba,
1 adet siteme test yaptırmak istiyorum. Hızlı iletişim için skype yada telefon verirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar.