Yapılan her çalışma bir deneme yanılmadır. Bu yazıyı yayınlamaktaki amacım ise işin doğrusu sadece siteme link çıkışı yapmak değildi. Link çıkışı yaptığımı kabul ediyorum. link çıkışını fırsat bu fırsat diye yaptım bu doğru. Ki bunun sebebi de; bölümdeki konuların %90'ı benim bu ( aslında bardağın boş tarafına bakanlara optimizasyon bilgisi vermediğini kabul ettiğim) konumdan daha fazla bilgi vermediği ve herkesin bu amaçla kullandığı kuvvetli bir platformu benim niye kullanmayacağımdır ..

Tamamen hobi niyeti ile açtığım sitemdeki yazıyı yayınlamadaki gerçek amacıma gelirsek; konunun sonuna eklediğim bölümde de ifade etmiştim hatalı yayınlanan bir yazının düzenleme sonucunda tekrar yayına verilmesi ve kuvvetli bir platformda yayınlanan bir yazı ile desteklenmesi sonucunda elde edeceği etkileri gözlemlemek idi. Bir nevi tanıtım yazısı ile desteklenerek güncellenen bir yazının elde edeceği sonuçları görmek için bu yöntemi seçtim.

Görselde dalgınlıkla yanlış yazılmış ibare ve anahtar kelime yoğunluğu, linkleme mantığına dikkat edip konularda yapıcı ve uyarıcı yorumlarda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Seoculuğumla dalga geçen kardeşlere ise tek sözüm; makaleci değilim kabul ama kurumsal seo veya seocu kelimelerini google'da ararlarsa twitter sayfam ilk sayfa sonuçlarından kendilerine merhaba diyecek benim keyfine arada bir tweet attığım o sayfayı profesyonel siteleri ile geçsinler sonra beni yargılasınlar..