Merhaba,
Sonuç ne olur bilmem ama ben hesap alacağım zaman bu şekilde alıyorum.
Daha önce başvuru yapmadığım temiz özgün içerik belli bir hite sahip sitem olur.
Daha sonra google ile ilişkisi olmayan(internet sektörüyle uğraşmayan kişi) bir bilgisayarı bulurum.
Oraya gider güzelce başvuru formumu hazırlarım o kadar temiz olur ki site yeni eskiye dayalı cerez yok başvuru formumdaki kişinin bilgileri tamamen farklı hesap numaraları farklı (kişi adı hesap bilgileri farklı dememin sebebi ben daha öncesinden 5-6 belkide daha fazla hesap aldım ondan dolayı) ve formumu gönderirim.
İlk onay gün içinde gelir.
Tekrar giderim o bilgisayar başına oturur ve siteme reklam kodlarını yerleştiririm.
Siteme eskiden nasıl yaptıysam aynı şekilde içerik girmeye devam ederim.
Sonra ne oldu söyleyim 1 ay sonra pin kodum geldi
Toparlamak gerekirse tertemiz olmanız gerekiyor daha önceden başvuru yapmamış olmanız gerekiyor eğer red aldıysanız bunun sebebiyle ilgili çözüme ulaşıp tekrar başvuru yapmanız gerekir hatta başvuru yaparken müşteri no ile adsense ekibiyle iletişim dahil kurun kendinizi ifade edin mail adreslerini istersen paylaşabilirim.
Görüşmek üzere.
Hocam mantığınız güzel aklınızda bulunsun aynı mahalle aynı sokak bunun gibi şeylerede adsense alırken dikkat edilmesi gerekiyor. tecrübe ettiğim için biliyorum oradanda yakalıyor adsense. Mutlaka adresiniz baska bir yerde olmalı mukunse kullandıgınız pc ve internet uzak bir yerde olmasında fayda var farklı bir ilçede olan bir pc sizin ilk actıgınız adsense ile irtibatınızı tamamen kesiyor. Bu şekilde aynı soyisimdeki kişiler üzerinede adsense alabilirsiniz.