Merhaba R10 Üyeleri
İSTEĞE GÖRE 2 ADET FACEBOOK HESAP TÜRÜ SATIYORUM
1.Hesap Türünün Adı (
GOLD FACEBOOK )
2.Hesap Türünün Adı (
BRONZE FACEBOOK )
1.FACEBOOK HESAP TÜRLERİ 5 TL - 10 TL ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR 1 ) TÜRK HESAPLARI
2) YABANCI HESAPLARI - Bu Paketi seçtiğiniz taktirde Kişilerin Güncel olarak Paylaşımları
- Bu Paketi seçtiğiniz taktirde kişilerin Arkadaş Sayıları fazla olacaktır
- Bu Paketi seçtiğiniz taktirde kişilerin Takipçi sayıları olacaktır
- Bu Paketi seçtiğiniz taktirde kişilerin Tarih yılları eski olacaktır Bu Paket En Az ( 200 ) Arkadaş En Fazla ( 5.000 ) Arkadaş Vardır
Bu Paket En az ( - 1 ) YIL eskiye dayalıdır .
Bu paketimiz Hesapları 5 TL - 10 TL aralığında değişmektedir.
Bu paket Limit Sınırlıdır
Bu paket en az 1 adet gönderim yapılmaktadır . Bu paketi taşımayan herhangi bir hesap size teslim edildiğinde LÜTFEN bize bildirim yapmayı unutmayın..
2. FACEBOOK HESAP TÜRLERİ SADECE 1 TL OLARAK GÜNCELLENMİŞTİR 1) TÜRK HESAPLARI
2) YABANCI HESAPLAR - Bu Paketi seçtiğiniz taktirde kişilerin Günce sayıları BİLİNMEMEKTEDİR
- Bu Paketi seçtiğiniz taktirde kişilerin Arkadaş sayıları BİLİNMEMEKTEDİR
- Bu Paketi seçtiğiniz taktirde kişilerin Takipçi sayıları BİLİNMEMEKTEDİR
- Bu Paketi seçtiğiniz taktirde kişilerin Tarih yılları eski olacaktır NOT : '' BİLİNMEMEKTEDİR '' kısmının açıklaması Şansınıza ne kadar düşerse düşebilir. Kesinlikle reklam verilmemiştir ve tarih yılları olduğunca eskidir 50 ADET SİPARİŞ VEREN KİŞİYE '' 5 ADET HEDİYE EDİLECEKTİR ''
100 ADET SİPARİŞ VEREN KİŞİYE '' 12 ADET HEDİYE EDİLECEKTİR ''
200 ADET SİPARİŞ VEREN KİŞİYE '' 25 ADET HEDİYE EDİLECEKTİR ''
NOT 2 : Bu pakette en az 5 adet hesap alınması mecburidir . 5 veya altı hesap alımı kabul edilmemektedir .
Bu Pakette Dilediğiniz kadar Sipariş verebilirsiniz. ÖDEME TÜRLERİ
ENPARA - ASTROPAY - PTT ATM - NESİNE
Her 2 Paket içinde geçerli olarak '' REKLAM '' verebilirsiniz .
Her 2 Paket içinde geçerli olarak '' YIL SAYILARI '' en az 1 sene eskidir
1. PAKET SEÇTİĞİNİZDE ARKADAŞ SAYILARI PAYLAŞIMLARI TAKİPÇİLERİ DAHA FAZLA VE DAHA ÇOK İÇERİĞE SAHİP OLACAKTIR
R10 ' da Üye olan herkes için geçerli olmak üzere İlk hesapları gönderiyorum.Daha sonra ödememi gerçekleştiriyorum
Hesapta Herhangi bir Sorun Çıktığı taktirde . 1 TL lik olan paketten gönderim yapıyorum. NOT : 10 TL VE ÜSTÜ ALIŞVERİŞ TAMAMLANDIKTAN SONRA İTİRADE PUANI VERMEYENLER (-) İTİRADE GÖNDERİYORUM VE ASLA BİR DAHA O KİŞİ İLE ÇALIŞMIYORUM Sipariş verildikten sonra '' Karşı Taraf '' Team wiewer Programını açar . Biz bağlanıp hesapları devrederiz . Daha sonra Hesaba Ödemesini yapar .
ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN ..
LÜTFEN PAKETİNİZİ BİZE GOLD YADA BRONZE FACEBOOK HESAP TÜRÜ OLARAK BELİRTİNİZ
BAZI HESAPLARDA SAYFA ÇIKABİLİYOR . ALAN ZARAR ETMEYEBİLİR...
R10 ÜYELERİNE TEŞEKKÜRLER ...
--------------------------------------------------------------------------------- Digitürk-Tivibu-D-smart... ve daha çok hesap satılır .