Arkadaşlar iş alımını daha öncede açmıştım bir ekiple anlaştık lakin çalışma şekilleri konusunda uyuşamadığımız için işi tek taraflı fes etmek zorunda kaldım.
projeyi yeniden açıyorum..
işin temelinde şu var..
öğrencilerin okul alanına girişte ve içeride kullanımlarında olacak telefonların yönetim tarafından onaylanması ve bunların takip edilmesi.
yazılım php ve PostgreSQL tabanlı olacaktır.
yazılım okulun intraneti üzerinde çalışacaktır ve yine intranet üzerinde kurulu olan PostgreSQL veri tabanlı sistemden .. öğrenci kayıtlarını ve yetkili kayıtlarını çekerek işlem yapacaktır.
işleyiş genel anlamda şu şekilde.
öğrenci okula telefon sokmak istediğinde intranet üzerindeki yapılacak olan yazılıma girerek .. kendi adını seçip ilgili müdürü seçip.. telefon bilgilerini girerek ilgili müdürden izin istiyecektir.
müdür izin verdiği takdirde giriş çıkış noktası olan nizamiye bölümündeki ekrana düşecektir.. öğrenci nizamiyeye giderek .. izin aldığı telefonu sorumlu tarafından barkod printerinden bir barkod döktürülerek.. yapıştırılacaktır..
artık bu cihaz içeride dolaşabilir izinli bir cihazdır..
nöbetci kontrollerler.. ellerinde el terminalleri sayesinde yine intranete üzerinden bizim program aracılığı ile .. öğrencinin elindeki telefonun üzerindeki barkodu okutarak.. izin bilgilerini göreçektir.
öğrenci okuldan girişte ve çıkışta .. barkod okuyucusuna telefonunu okutarak.. okula giriş çıkış işlemlerini yapacaktır
tabiki buna bağlı olaran raporlamalar olacaktır.. a müdür izin verdikleri
öğrencinin okula telefonla girdiği çıktığı tarihler gibi.
fiyat ve süreyi lütfen mail olarak atınız.. pm lere bakamıyorum
takip ettiğiniz gibi bir çok proje verdik bu güne kadar vermeyede devam ediyoruz.
konusunda uzman arkadaşlarla uzun soluklu çalışmayı tercih ediyoruz.
iyi çalışmalar
ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE BİR KEZ DAHA BELİRTMEK İSTİYORUM LÜTFEN PM ATMAYIN MAİL ATINIZ YOĞUNLUKTAN HER ZAMAN PC BAŞINDA OLAMIYORUM AMA MAİL HER ZAMAN ELİMİN ALTINDA.
TŞK
hakan@netsabilisim.com