orhanpisken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende Asus Zenfone 6 düşünüyorum hocam. Peki boyutu herhangi bir sorun çıkarıyor mu? Ya da sıkıntınız şikayetiniz eksik bulduğunuz bir tarafı varmı?
6 inç gerçekten büyük ama pantolon cebine sığıyor bir sıkıntı çıkartmıyor . Biraz kaba görünüşü var ( zenfone 2 serisinde bunu çözmüşler )

Ancak 6inç oluşu doya doya film izlemenizi ve telefondan zevk almanızı sağlıyor yani yararları bu şekilde.

Eğer bütçenizi arttırma şansınız varsa 2.seri düşünebilirsiniz 5.5 inç gerçekten ideal olmuş çünkü .

Hiç bir sıkıntı yaşamadım şuanda hatta şöyle diyeyim , alalı yaklaşık 1 yıl oldu ve 1 hafta sonra otopark taşlarına düşürdüm ekranın bir kısmı çatladı ama öyle korkunç bir çatlama değil örümcek deseni gibi oldu ve 1 yıldır bu şekilde kullanmaktayım hiç bir sıkıntı yaşamadım

eksik bulduğum yeri sadece karanlıkta üç tuşun görünememesi o tuşlara alttan bir ışık verilebilseydi harikulade olabilirdi

Ancak fiyat/performans ilişkisine göre 1.sırada demekten çekinmem,gocunmam