AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
insanların aklı hep üçkağıda çalışıyor maalesef. yukarıdaki arkadaşın dediği durum ciddi anlamda sorun. Böyle durumlar farkedildiğinde adsense ile acilen görüşülmesi ve detaylı bilgi verilmesi faydalı olacaktır.
Hani bazen burada siteleri hakkında çok bilgi veren arkadaşlar oluyor (Benim gibi) onlara "Siteni açık etme saldrı alırsın,siteni kopyalarlar" vs diye uyarıyoruz. Onlar da hep şöyle der "Benim düşmanın yok ki! Kimseye höst dediğim yok" zaten bu kişilere höst demeye gerek yok. Bunlar ya Hack denemeleri için popüler ve hitli siteleri kendilerine test oyuncağı yapar siteyi kobay olarak kullanırlar ya benim ******** saldırıcım gibi İp....ne yaparlar. Benim sitemde bu önlemler için gerekli eklentiler kurulu ve her saldırıda bunu Adsenseye mail ile bildiriyorum da. Yetkili sitelerim kısmı da elbet ayarlı. Bu saldırıları yapan kişinin kullandığı site adlarına bakarsak beni buradan buldu çünkü r10canimsikiliyor.com-r10deneme.com-r10hack.com gibi siteler ile saldırı yaparak bana nerden gıcık olduğunu anlamam için bu forumun adını kullanıyor. Elbette böyle siteler yok. Onun için ettiğim Beddualar dilerim bana ne zarar vermek istiyorsa Allah bunu ona yaşatsın. Ben tüm vaktini siteleri için ayıran sitesindeki gelire ihtiyacı olan biriyim bir çok arkadaşımız gibi. Bu adi kişi sadece sitelerime de saldırı yapmıyor aynı zamanda Adsenseme de saldırı yapıyor. Sanki ben ona çok büyük bir Düşmanlık yapmışım. Yukarıda Allah var emeklerimi ve çabalarımı görüyor ve benim aldığım önlemler ile bana zarar vermesi zor görünüyor ama bu durum beni çok üzüyor. Mutlaka bu yazdıklarımı da okuyacaktır ona buradan diyeceğim tek şey "SENİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"