Acrol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Finans Sektöründe olan bugüne kadar toplamda bize 60bin + gelir sağlayan Wordpress alt yapılı iki sitemizi artık satmayı düşünüyoruz Site ile 7 8 aydır hiç ilgilenilmedi içerik girilmemesi bi yana haftada bir sadece bir sorun var mı diye bakmaktan öteye geçmedik.
Aşağıda Sunduğum veriler iki siteyide kapsıyor ve ikiside aynı derecededir.

Neden satıyoruz ? :Hiç ilgilenmediğimiz için geliri gittikçe düşüyor ve artık gelebileceği son noktaya geldi zamanında çok ciddi teklifler aldı belkide r10 tarihinin en büyük satışlarından biri olabilecek boyutta teklifler fakat satmadık geldiğimiz son bu şuan var olan projelerimizi ve işimi övmek istemiyorum dileyenler ofisimizi ziyaret ederek nelerle uğraştığımızı görebilir.pek zamanımız yok ilgilenmek için artık elimizde tutmak içinde yeterli bir gelire sahip değil yinede ilgilenebilecek kişiler vardır ve geçmişinden dolayı tekrar aynı pozisyonlara getirmekte çok zorlanmayacaklar.

Hayırlısı ile inşallah iyi bir satış gerçekleşir ve hakkını bulur.



Site adresi : Ciddi alıcılar tekliflerini gönderebilirler. Site adresi karşılıklı yapılacak telefon konuşması ile yada Ofisimizde misafir olabilecek kişilerle paylaşılacaktır. Teklif vermek isteyenler lütfen pm ile telefon numarasını yazsınlar, geri dönüş yapılacaktır.
Site için istenen fiyat : Teklif Usulü (PM)
Sitenin aylık getirisi: 2100 tl küsüratlarda
Sitenin açılış tarihi: 03.2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Finans
Günlük hit sayısı: İkisi Ortalam 700+
Ziyaretçi kaynağı: %100 Google Organic
Domainin yaşı : 1 yıl dan fazla
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: hepsi içinde
Hosting dahil midir: Biz sunucuda tutuyoruz (sadecehosting) isteyen yine sadecehosting veya natro bünyesinde bireysel hosting de tutabilir rahatlıkla.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Wordpress + Lisanslı tema
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: hayır

Site adresi karşılıklı yapılacak telefon konuşması ile yada Ofisimizde misafir olabilecek kişilerle paylaşılacaktır. Teklif vermek isteyenler lütfen pm ile telefon numarasını yazsınlar, geri dönüş yapılacaktır..


Sık sorulan sorulara cevap vermek istiyorum:

- Öncelikle siteler gelirini tamamen google adsense ile sağlıyor.fakat gelen affiliate teklifleri var hazır olarak kullanılabilecek ve onlarda adsense kadar bırakıyor fakat denendi ama gerek duyulmadı

- Siteler 2.yılını tamamlıcak, açıldığı günden beri adsense mevcuttu ve tüm geçmiş verileri ilk günden beri mevcut.Bunlarda alıcı kişi ile paylaşılacak.

- Wordpress alt yapısını kullanıyor.Kendi düzenine uygun eklentileri mevcut.ve Lisanslı temaları mevcut

- iki Sitede aynı katagoride(Finans) bir birinin klonu fakat ayrı makalelere ve temaya sahip aynı arama sorgularına değilde birbirlerinin boşluklarını kapatacak şekilde hedef gösterilerek inşa edildi.

- Makaleleri kendimiz yazıyoruz hepsi %100 Özgün ve gerçek bilgi içeriyor.Çok sıkışmadıkça Kimseye yazdırmadık.Zaten çok fazla makale bulunmuyor.geçen seneden beri makale girişi yapılmadı kendimde siteye girip bakmadım diyebilirim hiç bir şekilde ilgilenilmedi.o yüzden gelir olarak bu haldeler.Makale sayıları ;
1.site 233 Yazı 2. site 209 Yazı




- Backlink olarak bir çalışma yapılmadı 2 3 tanıtım yazısı hariç organik gelişti 2. sitede hiç yok diyebilirim.ve 2.site 1.siteye rss çıkıyor o kadar.

-Site ilgi bekliyor ama biz yaklaşık 10 aydır hiç ilgilenmedik. Makale girilirse tabiki katlanacaktır.biraz daha yükseltmek için günde 2 makale yeterli olur güncel tutmak adına.tercih alıcıya ait strateji paylaşılacaktır.

-Sitelerin Muhteşem adsense yerleşimi ve TBM Puanı mevcut.Belkide türkiyedeki en yüksek tbm değerine sahip sitelerinden ikisi olabilir şuan güncel aldığımız tbm yi İngilizce veya almanca sitelerde alamıyan çok kişi var.Makaleler büyük titizlikle hazırlandı ve tbm için özel optimizasyonu ile yoğun uğraşıldı.Aşağıda bir kaç adsense verisi paylaşıldı oradaki tbm ile şuandaki tbm si arasında %100 fark var aşağıdaki hit tekrar sağlanırsa (3 -10k) aşağıdaki gelirde ikiye katlanır güncell tbm ile

- Ciddi alıcılar ile sadece telefonda görüşüyorum. Fiyat vermiyorum. Gelen fiyatları değerlendirip geri dönüşü en son yapacağım. Bu sebeple telefon numaranızı pm ile gönderirseniz size ulaşırım Arzu edenler ofisimize (beylikdüzü istanbul) gelebilir.

- Satışın noter kanalı ile yapılmasını tercih ederim. Ancak bu konuda ısrarcı değilim. Tercih sizin.
İyi Bir teklif alırsak Siteleri Max 4 ay içinde en az 5 bin tl aylık net adsense gelirene yükselteceğimize yazılı söz verebiliriz ve bu sözleşmeyi noterde tasdik ettirebiliriz.(Uygulama size ait olur,sadece bizim stratejimiz ile hareket edilir ve sonuca varılır)

Dileyenler kendileri geliştirebilir az bir ilgiyle bile çok yüksek cirolara geleceğini garanti ederim.

GÜNCEL ADSENSE (TEMMUZ)




--------------------------------------------------------------------------------------


ADSENSE EN YÜKSEK (EYLÜL 2014)



GEÇMİŞDEKİ ADSENSE VERİLERİNDEN BİR KAÇTANESİ





Siteleri ve aklınızdaki son fiyatı pm alabilir miyim?