Söyleyeceklerimi yanlış anlamayın fakat bir kaç ufak tavsiyede bulunmak istiyorum;
- Tasarımlarınızda daha çok sadeliğe ve güncel trendlere önem vermelisiniz.
- Behance, Dribbble gibi grafik tasarım platformlarını sık sık gezip daha çok tasarım incelerseniz çalışmalarınız o yönde daha çok ilerleyecektir.
- Logo tasarımı basit bir iş değildir, bakmayın siz herkesin "tasarımcı" olduğuna 30, 40, 50TL'e logo yapılmaz.
- Sunumlarınızı daha düzenli hale getirmeye çalışın bu şekilde tasarımlarınız daha kolay incelenebilir.
- En fazla 2 veya 3 renk kullanıp renkleriniz üzerinde kombinasyon çalışmaları yapın, bu sizin işlerinizi kalitesini artıracaktır.
- Bir de hemen müşteri beklemeyin, bu işi severek yapın. Sürekli kendi kendinize tasarımlar hazırlayın ve daha sonradan o tasarımları güncelleyip geliştirin.
İyi çalışmalar.
Hocam dünyada insanların son zamanalar da ki sorunu her şeyi ben bilirim insanların benim hakkındaki düşünceleri beni asla üzmez onlara her zaman saygı duyarım size de yorumunuzdan dolayı çok teşekkür ederim.
Referans olarak yayınladığın işlerde logo isteyen kişilerin tam istekleri yerine getirildi.
Fiyat vermememin sebebini açıkladım logoyu diyelim sabit 100 tl yapıyorum logo isteyen birinden infoları aldık dan sonra logoyu yaptım ama logo beni uğraştırmadı 100 tl hak etmemiş oluyorum hak etmediğim ücreti ben alamam benim kişiliğim de var bu.
allay sizin yar ve yardımcınız olsun.