40 TL gitti onda değilim haram zıkkım olsun. Biz ne 40 liraları heba ettik ve o paralarla birçok karaktersizin üstünü çizdik o önemli değil. Önemli olan 3 haftalık gece gündüz emek verdiğim sitelerimi kaybettim, kendi aldığım yedeklerde de sıkıntı çıktı ve cenazem varken allak pullak oldum. Beddua etmiyorum, etmeyide sevmem ama düştüğüm durumun daha kötüsüne düşersen anlarsın. Biz yedeklerimizi istiyoruz dedik, sen hastalığım rahatsızlığım var dedin, anlayışsız insan değiliz bizde insanız tabiki ama sen o durumda bile R10'a girmişsin zaten, yedeklerinizi şuradan alabilirsiniz diyeceğine bize laf yetiştiriyorsun.

Kişi sınırsız banlanmış ama benim maddiyattan ziyade manevi hakkımı ödemediği sürece banının açılmamasını rica ediyorum. Zira hakkı yenen tek kişi de ben değilim. Benim ailemden 5,5 ayda 3 kişi öldü benim acım bana yeter, (yalanda değil forumda bilen arkadaşlar biliyorlar durumum hakkındakileri) üstüne üstelik birde geçen emeklerime mi yanayım bu kadar ilgisiz kaldığına mı. Satış yaparken ilgileniyorsun, satış sonrasında ilk 1 hafta 10 gün sıkıntın varmı diye soruyorsun, iyi geceler, hayırlı cumalar, mutlu hafta sonları ve günaydın gibi mesajları atıyorsun ama şöyle şöyle birşey var girin yedeklerinizi alın demiyorsun.

Diğer arkadaşları bilmem ama ben hakkımı sana helal etmiyorum.