semeleden 2 kez dedicated hizmeti aldım ilk aldigim paket 200 tl idi bi sorun yaşamadim sonradan aradan zaman geçti başka bi makine aldim 120 tl idi aylik ödeme yapiyordum bir ay boyunca bir kere bile kullanamadim

ben cpanel kullanırım bana verilen tüm iplerin hepsi cpanel kullanilmiş kullanilan ip lrer bana verilmiş deneme lisans kuramayincada sorun oluyor hadi beni geçtim benim müşterim gelse vps istese ben ona nasil kullanilmiş ip vericem ki hizmet kalitesi 0 müşteri temsilcisine bişe soruyoruz sanki bedava hizmet veriyormuş gibi yüzümüze bi dalmadıklari kaliyor kesinlikle bulaşmayın semele'ye fiyatlara aldanıpta ben iade istedim 3 gün kullandim sözde iade istedim vermediler bir ay boyunca boş yere yattı makine
Diğer konuları bilemem, yalnız cPanel kullanılmış IP vermeleri kesinlikle bir sorun veya suç değil. Ben bu konuda firmanın karalanmasını haksız buluyorum. Sürekli olarak kullanılmamış IP sağlamak yürütülemez bir süreçtir. Firmanın böyle bir taahhütü yoksa bunu şikayet olarak dile getirmeniz yanlış.