Merhabalar , biraz önce yeni dmoz editörü olan kişi ile iletişime geçip , kafadan bir site söyleyip , nasıl yapabiliriz , neler yapmak lazım hocam tarzında bir yazı yazdım ve aynen tahmin ettiğim gibi
150 tl fiyat verdi.
Şimdi burada önemli nokta şudur arkadaşlar , bu kişi daha önceden bir konu açmış , %100 dmoz kaydı pravan bloglar vs.. adında. Örnek olarak bu konuyu gösteriyor , ancak durum farklı , şuan dmoz editörü yani yetkili , buda demektir ki yine görevi kötüye kullanan bir kişi ile karşı karşıyayız..
Şimdi bu kadar insanın emeğine , zahmetine ve hatta bir çok kişinin hayaline yazık günah değil mi ? Bu nasıl bir görev ahlakıdır , nasıl bir düşünme yapıdır ki uyduruk kıytırık siteleri dmoza ekleyebiliyorsun.
Açıkçası çok fazla hayal kırıklığına uğramadım , tahmin ediyordum böyle bir cevap alacağımı çünkü özellikle Türk Dmoz Kategori editörleri bu işi hiç ciddiye almıyor , almadıkları gibi birde işi maddiyata bağlıyorlar..
Arkadaş ile konuşmalarımız aynen şu şekildedir.
Devamı ;
Son olarak konuşmadan sonra dikkatimi çeken bir başka nokta ise , konuşmanın hemen ardından davetiye kısmına geçiş yaptı , sanırım farklı bir nick ile devam etmek isteyecektir.
Biliyorum ki bir çok kişi şimdi bu kişiye para karşılığı'da olsa taleplerde bulunacaktır , sizden ricam bunu yapmayın , bu şekilde insanlara paralar kazandırmayın . Zaten işinize yeterince önem veriyorsanız dmoz dizinine rahatlıkla girerseniz. Eğer giremiyorsanız emin olun bir yerde sorun vardır.