Aslinda bu işi hobi olarak yapmayip iş olarak yapan firmalarin çok rahat altindan kalkabilecegi butceler.
Hazir tema alip uzerine yapacaginiz reklam butcesini dusunun.
Birde size ozgun bir tasarim ve icerikle ayni reklami yaptiginizi.
İşin aslına bakarsanız firmalar zaten özel tema yazdırmak istiyor işini ciddi yapan bir firma 10-20 kişinin kullandığı temayı zaten kullanmak istemez.
Fakat elimiz mecbur özel tema neden yazdırmıyoruz veya özel tema için neden bütçemizi asgari seviyelerde tutyoruz kusura bakmayın ama ben 4.000TL-5.000TL ye yaptırdığım temanın başkası tarafından kullanılmasını hazm edemem insan küplere biner 4.000TL - 5.000TL çöpe atılacak bir para değil.
Keşke bunun önlemi alınabilse fakat alınamıyor ve firmalarda temayı ucuz bir kişi bulursa ucuz şekilde yaptırıyor bulamıyorsa ne yazıkki çoklu satışlara yöneliyor.
Biz çoklu satıştan tema aldık fakat aldığımız kişi mesela stok dolmadı diye sattıda sattı benden reseller alan şahıs bile benim temamı kullanır oldu şimdi ben bu durumdan çokmu memnunum "Hayır" ama maalesef bu emek hırsızları yüzünden çoklu temalara yöneliyoruz.
ALLAH bu emek hırsızlarını ıslah etsin bu işin ciddiyetinde olmayanlar hem "Hosting" piyasasını hemde "Hosting Teması" piyasasını öldürüyorlar bunlar olmasa belkide size özel tema talebi 2 kat fazla olacak ama forumda benim gibi düşünen birçok meslektaşım var.
Velhasıl kelam bu işin zayıf olmasının sebebi hobi ws. değil en önemli etken 5-10 krş veremeyecek kadar aciz insanların aylarca emek sarfeden emek sahibinin ve emeğe para ödeyen alıcının hakkını yemesidir.