robben678 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 2 saat önce TTNET tarafından arandım arkadaşlar. Oluşturduğum arıza kaydı sonrası kontrollerin yapılıp, gerekli tüm müdahalelerin gerçekleştiğini söyledi hazırda bekleyen sekreterimiz. Eğer sorununuz devam ediyorsa 2'ye basın dedi ve kontrol dahi etmeden 2'ye bastım. Hemen aynı saniyelerde de bilgisayara geçip ''speedtest'' i giriş yaptım. Karşıma çıkan adama daha selam dahi vermeden, hız testinin 3.52 mbps ile sonuçlandığını görünce gözüm döndü ve ağzıma geleni söyledim. Sözleşmemi de iptal etmelerini, hakkımı da kesinlikle helal etmediğimi belirttim. Karşımdaki adam sakinleşmemi ve durumu hemen kontrol ettiğini söyledi ama devam ediyordum saydırmaya, gerçekten artık tam kopma noktasındaydım. En son aynen şunları söyledi;

''Bulunduğunuz yer ve internet hatlarınızın taşıdığı ortalama hız 10-11 mbps görünmektedir. İnternetinizde kopukluk olmaması ve yüksek sinyallerle sıkıntılar yaşamamanız için şu anda hızınızı en iyi şekilde ayarladım, daha yükseğini yapmam internetiniz açısından kopmalar konusunda sıkıntı yaratacaktır. Lütfen hız testinizi yapar mısınız'' dedi. Bende çabucak tekrarladım testi ve şu ana kadar ilk defa ''8.47 mbps'' gördüm hızımı. Tabi bunu görünce durur muyum?

''Bakın işte, demekki isteyince oluyormuş. 2 haftadır beni boşuna oyalıyormuşsunuz. Resmen mağdur ettiniz ve şu an 3 dakikada hızımı sağlıklı bir şekilde yükselttiniz. Aslında yine yeterli değil aldığım pakete göre ama buna bile şükredecek duruma getirdiniz artık dedim ve son olarak da madem 9 mbps olarak kullanacağım interneti o halde 16'lık paketimi 10 mbps'ye düşürmenizi istiyorum'' dedim. Tabi cevapları yine aynıydı ve bekliyordum da bu tarz şeyler.

''Beyefendi zaten bulunduğunuz bölgede en düşük hız 16 mbps olarak gözüküyor ve ne daha düşük paket ne de yüksek paket bulunmuyor. Yakında fiber internetin de bölgenize gelmesiyle, belki de fiyat farkı dahi ödemeden internetin iyileştirilecektir. Bu konuda içiniz rahat olsun'' dedi ve arıza kaydını da kapatıp telefonu kapattı.

Yaklaşık 2-3 saattir internet hızım gayet yerinde ve hiç kopmada yaşanmadı ama hala ödediğim paketin altında kullanıyorum. Neyse yine de hiçbir şey söylemeyeceğim, bari bu bozulmasın da daha fazla uğraştırmasınlar beni. Haber vermek istedim sizlere de dostlar. Umarım daha fazla yormazlar beni..
Heralde bu işlere bakan bilgili personel sayıları yok denecek kadar az .Müşteri çıldırma noktasına gelince o zaman o personellere yönlendiriyorlar. Onlarda çözüm odaklı bir şeyler yapıyor.Yani çıldırma noktasına geleceksin sürekli onları rahatsız edeceksin ki o zaman bir şeyler yapacaklar.TTnet bu işte aynı olayları bende yaşadım TTnet ile kimsenin memnun olduğunu da görmedim.Şikayet vara vb. sitelere şikayetinizi yazın bence herkes yazsınki yeni abone olmak isteyenler okusun almasınlar.