5-6 yıldır dsmart kullanıyorum. Adresimi değiştirdim. Santrale uzak mesafede olduğum için en düşük hızı almak zorundayım.
1,5 ayda: 38 defa zarı kaydı açtım, btk ya 7 kez hem dsmart'ı hem telekomu şikayet ettim ancak sorunu çözmediler. Yasal olarak bu konuda HİÇBİR HAKKIMIZ YOK, imzaladığımız sözleşme gereği, altyapı ne kadar desteklerse o kadar bağlantı hızı alırsınız maddesinden dolayı hiçbir yaptırım olmuyor. Ve 100 metre yakınımdan Fiber hattı geçiyor. Telekom bölge müdürlüğü, sistem uzmanın yanına kadar gitti. Pc'deki haritalardan fiber noktalarına baktım, yanımdan geçen bağlantıdan ben faydalanamıyorum. Benden 10 km ilerideki 4 nüfuslu köye fiber hat çekmişler
Kısacası pes ettim. 6 yıllık adıma kayıtlı olan 3 adet dsmart net aboneliğimin süresinin dolmasını bekliyorum, tamamını kapattıracağım. Telekom harici bir abonelik olduğunda ufak hat sorunlarında hızlıca sorunu çözdürüyordum ancak altyapı kaynaklı bir sorunla uğraşmak çok zor oluyor. (Mesela adres değişikliğini ben aradıktan 12 dk sonra yaptılar..)
Sorununuzla illa ilgilensinler diyorsanız
https://tuketici.btk.gov.tr/giris/ buradan bir şikayet oluşturun. Size s.s. geri dönecekler. Bu şekilde belki sorunu çözebilirsin.
Yapabileceğin en iyi şey bulunduğun santralin adresini öğrenmek ve oraya gitmek olur kardeşim.
Kapattırmak istersen de sorunlar seni bekliyor. Geçen gün benim interneti kapattırdım diyalog şu şekilde;
M.t: Niye kapatıyorsunuz efendim?
ben: Öğrenci evinde oturuyordum mezun oldum ailemin yanında yaşıyorum evimizde internet var.
m.t: Efendim kapatmayın 90 gün boyunca ücretsiz donduralım.
ben: ??? neden
mt. Efendim o zaman akrabalarınızın birisine hattı devir edelim?
ben: *************************** Gideyim ttnet bayisi açayım bunu mu istiyorsunuz ***************
Kapat *** internetimi.
MT: Onaylıyormusunuz
ben.Onaylıyorum ulan!
Sakinlikle yaklaştıkça bile adamı çıldırtabiliyolar
Hocam şöyle bir durum var, istasyona olan uzaklığına göre değişim sağlamaktadır. Düşünün ki 100 KM'den kablo çekmek var, 1 KM'den kablo çekmek var, yani veri aktarımı kablo uzunluğuna göre değişim sağlar, buda hızınızı düşerecektir.
Size tavsiyem hattınız fiber değilse fibere geçmenizdir
Hocam benim sorun çok daha değişik. Ayın 10'u daha 19 GB kullanmışım pat diye AKK uyarısı geldi aradım MH'yi dedim bizde gözükmüyor arıza kaydı falan aldılar. Daha dün aradılar geri dönüş için tam 17 gün sonra hızımı düzeltmişler bu sefer ben AKK'yi aşmışım(!) Tam 17 gün boyunca oyaladılar 50 GB kotasını geçince geri dönüş yaptılar. Neyse ki eylül 29 sözleşme bitiyor. Bu lanet firma ile son 1 faturam kaldı. Verdikleri modeme kadar çöpe atacağım. Superonline veya Vodafone geçeceğim.
Not: MH'deki elemanlar güncelleştirme diye modeme reset atıyorlar sadece. Bunu bizzat bir sözde müşteri temsilcisinin ağzından kaçırmasıyla öğrendim. Ne android ne ios ne de windows onlar kadar güncelleştirme çıkartamadı
TTnet pişmanlıktır superonline fiber kullanıyorum 3 senedir çok rahat ekonomik hediyeler alıyorum kampanyalardan süper müşteri hizmetleri var enpara 1 superonline fiber 2 benim için
bak simdi, güzel kardeşim ttnet in internet hızı bulunduğu bölgeye göre hareket etmektedir. telefonla aradığında bekletirler, ttnet yakınındamı? uzağındamı ttnet'İn kablosunun geçtiği, yer evinin kaç kilometre yakınında, bunları iyi öğren sonra ttnet'in binasına git, şikayetini dile getir. ama öyle bi getirki, bilinçli olduğunu anlasınlar, ondan sonrası su gibi gelir zaten
Santrale uzaklığınıza göre hızınız değişir. Ben çok uzak olmasam da hızım maximum 4-5 arası.
XOOM 2 ME cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sözleşmede belirtilen hizmeti veremedikleri takdirde taahhütünüzü iptal etme hakkınız bulunmakta. müsteri hizmetlerini arayıp ısrarla bunu söyleyip iptal etmek istediğinizi söyleyin. bir üst yetkiliye aktarmalarını söyleyin. bir üst yetkili özel olarak ilgileniyor. benim 5 gün internetim kesildi. 7 günlük iade aldim. daha da ısrar ederek iptal ettirebilirsiniz.
Bunlar ne ki bu kurumun yaptıkları şeref yoksunu hareketlerden yalnızca küçük bir duble, benim başıma gelenleri yazmıştım forumda daha önce.
Nedir bu TTNET'den çektiğimiz arkadaş...
Yaklaşık 2 saat önce TTNET tarafından arandım arkadaşlar. Oluşturduğum arıza kaydı sonrası kontrollerin yapılıp, gerekli tüm müdahalelerin gerçekleştiğini söyledi hazırda bekleyen sekreterimiz. Eğer sorununuz devam ediyorsa 2'ye basın dedi ve kontrol dahi etmeden 2'ye bastım. Hemen aynı saniyelerde de bilgisayara geçip ''speedtest'' i giriş yaptım. Karşıma çıkan adama daha selam dahi vermeden, hız testinin 3.52 mbps ile sonuçlandığını görünce gözüm döndü ve ağzıma geleni söyledim. Sözleşmemi de iptal etmelerini, hakkımı da kesinlikle helal etmediğimi belirttim. Karşımdaki adam sakinleşmemi ve durumu hemen kontrol ettiğini söyledi ama devam ediyordum saydırmaya, gerçekten artık tam kopma noktasındaydım. En son aynen şunları söyledi;
''Bulunduğunuz yer ve internet hatlarınızın taşıdığı ortalama hız 10-11 mbps görünmektedir. İnternetinizde kopukluk olmaması ve yüksek sinyallerle sıkıntılar yaşamamanız için şu anda hızınızı en iyi şekilde ayarladım, daha yükseğini yapmam internetiniz açısından kopmalar konusunda sıkıntı yaratacaktır. Lütfen hız testinizi yapar mısınız'' dedi. Bende çabucak tekrarladım testi ve şu ana kadar ilk defa
''8.47 mbps'' gördüm hızımı. Tabi bunu görünce durur muyum?
''Bakın işte, demekki isteyince oluyormuş. 2 haftadır beni boşuna oyalıyormuşsunuz. Resmen mağdur ettiniz ve şu an 3 dakikada hızımı sağlıklı bir şekilde yükselttiniz. Aslında yine yeterli değil aldığım pakete göre ama buna bile şükredecek duruma getirdiniz artık dedim ve son olarak da madem 9 mbps olarak kullanacağım interneti o halde 16'lık paketimi 10 mbps'ye düşürmenizi istiyorum'' dedim. Tabi cevapları yine aynıydı ve bekliyordum da bu tarz şeyler.
''Beyefendi zaten bulunduğunuz bölgede en düşük hız 16 mbps olarak gözüküyor ve ne daha düşük paket ne de yüksek paket bulunmuyor. Yakında fiber internetin de bölgenize gelmesiyle, belki de fiyat farkı dahi ödemeden internetin iyileştirilecektir.
Bu konuda içiniz rahat olsun'' dedi ve arıza kaydını da kapatıp telefonu kapattı.
Yaklaşık 2-3 saattir internet hızım gayet yerinde ve hiç kopmada yaşanmadı ama hala ödediğim paketin altında kullanıyorum. Neyse yine de hiçbir şey söylemeyeceğim, bari bu bozulmasın da daha fazla uğraştırmasınlar beni. Haber vermek istedim sizlere de dostlar. Umarım daha fazla yormazlar beni..