Önce bir destur diyin dün 1, bugün 2 siz hemen sitenizin index almasını bekliyorsanız hiç uğraşmayın kapatın. Herşeyin yapısal sistematiği var önce site kurulur gerekli ayarlamaları yapılır ve sonra google ile işiniz başlar.
Site alt yapısı WordPress ise gerekli sitemap eklentisini kurup en doğru ayarları yapın. Robots.txt dosyasını gönderin, webmaster toolsdan da .xml ve xml.gz yi oluşturun gerisini artık googleye bırakın. Günlük düzenli olarak belli aralıklarla sık sık siteye özgün içerikler eklerseniz 2 haftaya kadar index hızınız 1 ile 5 dakika arasına inecektir doğal yöntemlerle. Tabi en güncel ping servislerini de panele girmeyi unutmayın.
İçeriğin çalınmasından korktuğum için telaş yaptım birde dün bir bugün iki ama bana saçma geliyor sitemi geziyor ama indekslemiyor, banka kuyruğunda boş yere bekleseniz zorunuza gitmez mi. Neyse sitem indekslendi bir sorun kalmadı tabii aramalarda görünmesi dışında, google ye bu konuda da güvenmiyorum yine beni yarı yolda bırakacak spam yapmadığım için.

Yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.