avokado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
AdWords hesabı açıp 3 kuruş harcama yapan kendisini bu konuda yorum yapmaya yetkili sayabiliyor.

Senin bildiğin kadarıyla "yaptığın fazla birşey değil zaten". Bir markanın dönüşümlerini 3-4 katına çıkartmak baya fazla bir şey.

Şuan her şeyi bildiğini düşünüyorsun ya, öyle değil aslında.

O harcadığın 8k bütçeyi 3-4 katı fazla dönüşüm sağlayabilecek biri yönetse farkı görürsün. Aman haa sen sakın bu uzmanlara falan para kaptırma, aynen böyle devam et.

Örnek stratejin de okullarda ders olarak okutulmalı.

adwords hesabı açıp 3 kuruş harcama yapabiliyorsam konu hakkında hem bilgi sahibi olabilirim(ki bilgisiz oldugunu düşünüyorum) hem de bilgi verebilirim.

yaptığın fazla bişeyse firma 3 4 katı para kazanıyosa al paranı alma diyen mi var sana destek verirsin adam kazanır sende kazanırsın kazanmassa senin yaptıgın fazla bişey değil.

herşeyi bildiğimi düşünüyor gibi bi iddaam yok sen iyi biliyosan anlat öğrenelim.

örnek strateji ders olarak okutulacaksa faydalı bilgiymiş demekki.

Ben burada kurumsal çalışmalardan bahsetmiyorum bireysel çalışmadan bahsediyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:38:26 -->-> Daha önceki mesaj 12:32:15 --

sammedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu daha fazla dağıtmadan özetlemek gerekirse gerçekten bu işi düzgün yapan ajanslar Hasan Usta ve onun gibi birçok müşteriye kazandırıyor. Ama bu işi düzgün yapmayıp boş vaatlerde bulunan birçok ajans veya AdWords uzmanı müşterinin iyi niyetini kullanıp fazladan ödeme alabiliyor.
evet işini düzgün yap kazandır kazan mantıgı