qwerty35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamlar isini ozveriyle yapiyor. Digerleri gibi parayi alana kadar degil .Arkadaslarima Tek tavsiye ettigim hosting sirketidir.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli Yorumunuz için teşekkür deriz.

sosyeteq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cevınız için teşekkürler Emirhan bey yeterince açıklayıcı olduğu kanatindeyim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:29:48 -->-> Daha önceki mesaj 16:27:33 --

son olarak bir soru %25 cpu ne demek nereye kadar bir siteyi kaldırabilir ve limitleme sadece cpu ilemi kısıtlı yoksa raam dada bir kısıtlama varmı
Paylaşımlı hosting hizmetlerini ortalama günlük 5k hite kadar tavsiye ediyoruz günlük 5k dan fazla hitiniz varsa tavsiyemiz sanal sunucu paketleridir.

tetik77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz konulara fazla yazmıyorum, yazamıyorum daha doğrusu sürekli sorun yaşadığım için hosting şirketleriyle. Özkula uzun süredir çalıştığım gerçekten kaliteli bir firma, diğer firmalar gibi sunucuyu sattım gerisine karışmam mantığı yok, ticketlarınıza en kısa sürede cevap alabileceğiniz ve size saçma sapan sii suçlayıcı cevaplar değilde ÇÖZÜM sunabilen nadir firmalardan. Ayrıca diğer sunucularımdaki sorunlardada saolsunlar zaman zaman yardımcı oldular, sunucuyu aldığım firmadan cevap alamazken. Özkuladan tek şikayetim onlarada daha önce dile getirdim yurtdışı sunucu hizmeti vermiyorlar. Yani çok hitli trafiği yüksek film sitelerimi barındıramıyorum, umarım ileride yurtdışı sınırsız trafikli sunucular temin edersinizde tüm sitelerimizi sizin sunuculara taşırız. Başarılar...
Değerli Yorumunuz için teşekkür ederiz.Yurt dışı satmama sebebimiz ani kapatmalar , Katı kurallar ve Malum yurt dışı bağlantı sorunları.

Birebir iletişime önem vermekteyiz bundan dolayı Şuan için sadece Türkiye Konumlu veri merkezleri ile çalışmayı yürütmekteyiz