NarkozFB! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fırat Üniversitesi'nde okuyorum.Okul hakkında birkaç bilgi vereyim

Okul merkeze çok yakın hatta merkezde ,eğitim açısından özellikle Mühendislik Fakültesi çok iyi,hocalar hakkında olumsuz konuşamam bir Fizik hocası hariç geleceksen ondan alma dersini.Eğer ilk amacın okumaksa Elazığ'a gelmeni öneririm.Ama yok ben gezeceğim tozacağım dersen Elazığ o açıdan çok sınırlı bir şehir.İstanbul'dan geleceksen benim gibi hedefini fazla büyütme.İlk yılın çok zor geçecektir.Ama alışırsın dert etme.

Ben ilk 1,5 ayda bir İstanbul'a geliyordum.Günde 6 kez İstanbul-Elazığ arası uçak seferleri var . Bu sene İngilizce hazırlık kalktı . Benden bu kadar biraz karmaşık oldu ama
EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7-8 Temmuz'da tek dersi verdiğimde mezun oluyorum Fırat'tan. Allah kurtardı yani sonunda.

Şimdi Fırat Üniversitesi;
minicik bir şehrin tam ortasında. ( Bazı fakülteleri şehir dışına taşımaya başladılar örn: iletişim fakültesi )
kampüs içinde hayat 0
şehir içinde hayat 0
evde kalacaksan ev sahipleri ve komşular direkt sana " eve karı kız atcan demi " gözüyle bakacaklar.
Gittikçe bozulan bir şehir.
Eğitim... Bilmiyorum ben pek derslere gelip gitmedim
Şehre ilk girdiğinde öğretmen evi, gazi caddesi, izzetpaşa, ordu evi ve sürsürü-abdullahpaşa'yı öğren. Başka yere ihtiyacın kalmayacak

Siyasi olarak milliyetçilerin elinde. Geleneksek olarak her 2 yılda bir büyük kavgalar çıkardı. Bu sene çıkmadı.
Bilgisayar mühendisliğine yerleştim birkaç gün sonra kayıt olmaya gidicem. Tavsiyeler alayım şu hocadan uzak dur vs.