arkadaşın yazdığı mesaj çok açık, "her şeyi menfaat anlamında değerlendiriyoruz,Bir cuma mesajına bile cevap yazmaktan aciz bir şekilde davranıyoruz" hususunda veryansın etmiş.Önceliğin her zaman (inanışına göre) öte ki dünya (ahiret) olduğunu anladım.Siz neyi anladınız çok merak ediyorum.Bu alemin bir bileni sizsiniz zaten ne marjinalliği.İnternetten duyar kasmakta moda oldu tabi? 10.yıl marşı söylemekten bitap düşmüş kenan doğulunun müstakbel hanımı ! beren saat hdp güzellemesi yaparken.Neyin tatavası bu.Twitter occuyup newspaper deyip "foşik tc" yazan duyar kasıp duruyor.Memleketin kamuoyu belli bir kesimin elinde oynayıp duruyor.Bu memleket böyledir.Cicişler kandil mesajı bile yayınlar 1 hafta sonra bikini fotoyla "eskor-t" hizmetine devam.Türkiye böyle samimiyetsizlikler var iken bir cuma mesajının serzenişine neden takıyorsunuz?Burada ki üyeler kamuoyuna mal olmuş kişiler değil ki halk yada vatandaş.Çok beğenmezseniz girmezsiniz konusuna olur biter.Facebookta kağıt toplayanları övüp alın teri muhabbeti yapanlar düz yolda denk gelse yüzünü çeviriyor.Hangi duyardan bahsediyorsunuz.Sende fazla saçmalama istersen.İnternet dediğin yalan alem.Ben burda marjinal gözüksem ne olacak.Bana faydası mı var.Tiyatro oyuncusu değilim ki "ali ismail korkmaz" güzellemesi yapıp ingiltere ye gidip vatandaşlık alayım.Burada o kadar kişiyle siyaseten yada ideoloji olarak farklı bir sürü savunma yapıyoruz.Bir cuma mesajına yazılan veryansına tepki gösterenleri anlamıyorum.Forum yönetimi bile bu açılan konuya ses etmez iken size ne oluyor? Bir cuma mesajı var birde veryansın var olay bu.Bende hem kamuoyunda hemde sanal alemde o kadar çarpıklığa ses etmeyip."cumaniz-mubarek-olsun.html" sayfasını kafasına takanları anlamıyorum.Sizde gidin duyarınızı başka konularsa kasın.Belki ilgilenen olur.
"10.yıl marşı söylemekten bitap düşmüş kenan doğulunun müstakbel hanımı ! beren saat hdp güzellemesi yaparken.Neyin tatavası bu.Twitter occuyup newspaper deyip "foşik tc" yazan duyar kasıp duruyor. "
Hmm.