John adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 yıldır bu forumdayım. 10 yıldır baltalama yapmadım da şimdi mi yapıyorum? Geçiniz.

Herkes binlerce liralık işlem yapacağı kişinin telefonunu ister. Anormal olan tek durum güven sağlayabileceğiniz bir durumu yaşatamamanız.
Ben size güven saglayabilmek amacıyla çalıştıgım kişilerin telefon numaralarını ve beni nasıl bildiklerini ilettim . Bu sadece birincisi. Sizden öncelikli olarak ödeme yapın diye aksi bir durum belirtmedim . Sadece size durumu izah ettim. Kendi hür irademi ortaya koyarak '' Telefon Desteği '' sunmadığımı ilettim . Sizinle iletişime geçen kişilerin gerek itirade puanı gerek kişilikleri hakkında belirttim . Siz sadece konuyu kirletmek adına yapılabilecek durumdan bahsettiniz.

Zaten almak isteyen alıyor. Ne zaman vermeye kalksam adamlar saçma sapan konu ile alakası olmayan durumlardan bahsediyorlar . Bende böle bir duruma el atma gereği duydum . Hiçbir şekilde Telefon destegi saglamayan kişi '' Güvensizdir '' kelimesini kullanmayınız. Zaten almayan olursa bile sanmıyorum öle bir durum olacagını kendim kullanırım . Lütfen hiçbir şekilde benimle iletişime geçmeyiniz. Hayırlı günler size