Merhaba arkadaşlar istediğimiz şeyi kısaca özetliyim aslında ne kadar kısa olur bilmiyorum ama
Popup javascript kodlaması istiyorum ama direk açılacak bir popup kodu değil.Siteye giricekler sitenin her hangi bir yerine tıkladıklarından karşılarına "Sitede işlem yapmak için şu sayfayı ziyaret etmelisiniz" gibisinden bir uyarı cıkıcak "Tamam" ve "İptal" gibi butonlar olacak işte. "Tamam" a bastıklarında linkini verdigim sayfaya gidicekler."İptal" e bastıklarında ekrandan o yazı kaybolacak ama yine ekranın her hangi bir yerine tıkladıklarında "Sitede işlem yapmak için şu sayfayı ziyaret etmelisiniz" gibisinden bir uyarı cıkıcak bunun günde aynı ip adresine 3 kere çıkmasını istiyorum.Eğer 3.kezde iptal'e basarsalar zaten siteyi normal bi şekilde gezebilsinler çıkmasın karşılarına.
Olayın en önemli yanı ise bu popup kodu sadece android cihazlara açılmasını istiyorum.İos yada ne biliim normal bilgisayardan girenlere filan çıkmayacak.
Sanırsam yapılıyor zaten kodlamadan anlayan arkadaşlardan nasıl yapılacagını biliyorlardır bir şekilde.Bu popup kodunun sadece Wi-Fi android cihazlardan açılmasını istiyorum.3G ile girenlere gözükmesin.
Son söylediğim olay çok önemli olmasada önemli yapılabiliyorsa olmasını istiyorum yani.
Bunu ücreti ile yapabilecek arkadaşlar p.m yoluyla skype adresini yada iletişim bilgilerini gönderirse istedigi ücretide söyleyerek tabi ona göre dönüş yapılacaktır.