5-6 yıldır dsmart kullanıyorum. Adresimi değiştirdim. Santrale uzak mesafede olduğum için en düşük hızı almak zorundayım.
1,5 ayda: 38 defa zarı kaydı açtım, btk ya 7 kez hem dsmart'ı hem telekomu şikayet ettim ancak sorunu çözmediler. Yasal olarak bu konuda HİÇBİR HAKKIMIZ YOK, imzaladığımız sözleşme gereği, altyapı ne kadar desteklerse o kadar bağlantı hızı alırsınız maddesinden dolayı hiçbir yaptırım olmuyor. Ve 100 metre yakınımdan Fiber hattı geçiyor. Telekom bölge müdürlüğü, sistem uzmanın yanına kadar gitti. Pc'deki haritalardan fiber noktalarına baktım, yanımdan geçen bağlantıdan ben faydalanamıyorum. Benden 10 km ilerideki 4 nüfuslu köye fiber hat çekmişler
Kısacası pes ettim. 6 yıllık adıma kayıtlı olan 3 adet dsmart net aboneliğimin süresinin dolmasını bekliyorum, tamamını kapattıracağım. Telekom harici bir abonelik olduğunda ufak hat sorunlarında hızlıca sorunu çözdürüyordum ancak altyapı kaynaklı bir sorunla uğraşmak çok zor oluyor. (Mesela adres değişikliğini ben aradıktan 12 dk sonra yaptılar..)
Sorununuzla illa ilgilensinler diyorsanız
https://tuketici.btk.gov.tr/giris/ buradan bir şikayet oluşturun. Size s.s. geri dönecekler. Bu şekilde belki sorunu çözebilirsin.