Yani TTNET'ten gelecek destek ekibi boş mu hocam? Bir hiç uğruna mı haftalardır uğraşıyorum? Nereye gitmem ya da kimlere sövmem gerekiyor? Gerçekten bir şeyler yapılması lazım, paramla rezil oluyorum. Bu konuda net bir şey söyleyebilirseniz bana çok sevinirim

Telekom müdürlüğüne gidip internet durumumu anlatmam ve mağduriyetimi bildirmem yeterli olacak mıdır?
%100 boş diyemiyorum ama %98 boş. Gelenin uzmanlığına bağlı fakat bu sorunlarda TTNET'e bağlı olupta çözüme yardımcı olanına şu ana kadar rastlamadım. Gelir ölçüm yapar, ücretli destek alın der, gider. Ücretli destek alırsın gelir bina içi kabloları değiştiremiyoruz der gider. Ama TT altyapısından gelmişse direkt olarak genel müdürlükle bağlantı kurar ve çözer ki bu adamlara kaç senelik meslek hayatımda 2 defa rastladım. Telekom müdürlüğüne gidin, danışmadan sizi DSL hatları ile ilgilenen teknik ekibe yönlendirmelerini isteyin, olmaz derlerse arızalarla ilgilenene müdürlüğe yönlendirmelerin isteyin. Mağduriyetinizi anlatın. Müdürlüğe yönlendirdilerse dilekçe doldurmanızı isterler. Eğer o dilekçede sorunu çözmez ise bir şekilde teknik ekiple görüşmeye çalışın. Sorununuzu söyleyecek adamlar onlar.