Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözleşmenizin bitmesine ne kadar var ?
Hatay'dan Aydın'a geldim üniversite için ve yeni ev vs. derken interneti de ''adam gibidir, Hatay'da uzaktık santrale ama bu sefer tam merkezin içinden alıyorum evi'' deyip TTNET'ten aldım internetimi. Ama Hatay'daki evimizden de kötü internet kii orada 8 kullanıyorduk, burada 16 aldım! Kullanmaya başlayalı daha 2-3 hafta oldu maalesef, berbat haldeyim

cagdasyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi anlamda hatta problem var. Apartman ve iç tesisat gelip baktılar mı? Sözde fiber destekli kutu olmasa 16'lık paketi satmazlar illa ki telefon numarası üzerinden kontrol etmişlerdir müşteri temsilcisi arayıp öncelikle hat değerlerinin ölçülmesi ve Türk Telekom'dan personelin gelmesi iste (3 yıl öncesine kadar böyleydi) büyük ihtimalde iç tesisatta bir sıkıntı var.
1 tane görevli geldi ve evin içindeki 2 tane kabloyu test etti. Sizden önce kim oturmuş burada, kabloları mahvetmişler dedi. Bende apartman yepyeni, benden önce sadece 2 kız oturmuş; onlarda 2-3 ay falan dedim. Neyse tamamdır hallediyorum dedi ve telefonlarla test sonrası bağladı hattı oturma odama. Sattıkları paket 16'lık ve daha iyisi yok dediler bulunduğum yer için kii merkezin de MERKEZİNDEYİM. Verilen modemin markası da ''ZyXEL hiper hizlı modem''. En iyi modem deyip verdiler hatta modemi. Arıza kaydı oluşturdum dün ve dünden beri telefonuma gelen 3 tane TTNET mesajı oldu. Hala bekliyorum aranmayı ya da gelmelerini...

sesusera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En kötü hizmet aldığım firma yıl olmuş 2015 hala modeminizi kapatıp açtınız mı vb komik komik sorular soruyorlar , alt yapı desteklemiyor santral uzaklığı bla bla hep aynı cevaplar ve standart arıza kayıtları.. , 8 mbps / 16mbps 'a kadar deyip 3.50-60 mbps internet veriyorlar kotalıyken de 3mbps daha yeni superonline geçtim ve hızım 16mbps kadar eve net gelen 13-16mbps , ping yarı yarıya düştü donmalar kasmalar vb kesilmelerden kurtuldum ve o kadar ilgili teknik destekleri var ki anlatamam kurulumu yapana kadar 10 kere aramışlardı ve kurulum 2 gün içerisinde gerçekleşmişti şaşırmıştım. TTNET'de faturaya 80 TL ödüyordum yalın internet kullandığım için..

Superonline'da ttnetden kat ve kat daha iyi hizmet alıp 50 lira gibi bir rakam ödüyorum..
bu arada size söylenen koşulları taahhütleri yerine getiremiyorlar donma kopma yavaşlık vb sorunlar var ise sözleşmeyi feshetme hakkınız var diye biliyorum , Allah size sabır versin diyorum zor firma sinir stres sahibi yapıyorlar insanları.
Ya hocam superonline'ı hiç düşünmemiştim çünkü TTNET'in sağladığı interneti dağıtan alt ekip gibi tanıttılar bana adamları. Bayağı sorun yaşarım diye direk TTNET aldım. Daha 2-3 hafta oldu işte, malum üniversite için şehir değiştirince her şeyi sıfırdan yaptırdım evim için. Ödediğim fatura 72 TL ve aldığım hizmet SKANDAL. inanın en yüksek görünen test 4.66 falandı. Az önce test ettim 3.43 falan yazdı. Gerçekten çok kötü durumdayım ve hala internetim kopuyor, hiçbir şey değişmedi!

Bir şey soracağım, taahhütüm 2 yıl sanırım ve daha 2-3 hafta oldu başlayalı ama sözleşmemdeki bilgilerin çok altında hizmet alıyorum. Bunu iptal ettirip superonline'a geçmek istersem sıkıntı yaşatırlar mı bana? İnternete aşırı ihtiyacım var

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli bu sorunları yaşayan birisiydim.
Çözümü modemi değiştirmekte buldum. Huawei markalı modemim vardı. Hatta iki kez aynı modemi kullandım. Bu kadar berbat bir internet kullanma dönemi geçirmemiştim.
TP-Link markalı bir modem aldım. Hızın en azından normal bir seviyeye geldi.
Her gün 10-20 kere arayıp en az 5'ine küfür ediyordum emin olun.

Memnun değilim fakat idare ediyor. Sürekli kopmalar ve yavaşlıklar sona erdi.
Hocam bana en iyi modemi verdiklerini söylediler. Modemimin üzerinde ''ZyXEL Hiper hızlı modem'' yazıyor. Sizce bunu değiştirmeli miyim? Alalı 2-3 hafta oldu daha. Zaten üniversiteden ötürü geldim buraya, ev falan her şey yeniydi; araya interneti de ekledim işte ama sonuç hüsran. Sözde bu çevrenin en iyi internetini kullanıyorum. Bir de 72 TL para alıyorlar benden

Cycl0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
taahhüt yaptın diye kalmak zorunda değilsin. Kapattır gitsin. 30 40 lira fazla para ödersin
Kapattırırsam sadece 30-40 lira para mı ödüyorum 1 defalık fazladan? Bir de superonline'a geçmek istersem, kurmaları falan 1 haftayı bulur mu hocam sizce? Aydın merkezdeyim.

Flexible adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ultraneti bende kullanıyorum kota dışında sorunum yok yani hızım 16 mbit.
Bu kadar düşük hız için size o paketi vermezlerdi. Binanızda internet kullanan başkaları vardır, onların hızlarında aynı sorun var mı? Çünkü söylediğiniz değer cidden düşük. Yukarıda bi hocam daha yazmış, imkan varsa modeminizide değişin.
Binadaki kimseyi tanımıyorum ki hocam. Genellikle öğrencilerin kaldığı yeni bir apartman. Gayet güzel bir yerde ayrıca evim ve apartmanda sağlam yani, oldukça hoş bir bina. Öğrenci olduğum ve yeni taşındığım için de hem kimseyi tanımıyorum hemde sanıyorum ki apartmanda benden başka erkek öğrenci yok. Nasıl olduysa bana vermişler sadece, geri kalanı hep kız öğrenci ve rahatsız da etmek istemiyorum. Yanlış anlaşılabileceğimi düşünüyorum. En iyisi TTNET'in buraya gelip bir inceleme yapması ama onlarda hala ''arıza kaydınız oluşturuldu, haber vereceğiz'' muhabbetindeler. İnanın şu ana kadar en hızlı kullandığım zaman 4.66'yı gördü ve ben sözde ultranet 16'lık paket kullanıyorum. Sürekli de kopuyor internetim, ayıptır yemin ediyorum delirmeme ramak kaldı

CtrlInformatics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TTNET destek servisinin yapabildiği tek şey modem kurulumu. Modemi görmüyoruzdan başka bir şey bilmiyorlar ki bunun için modemdeki bir portun açılması gerektiğini de bilmiyorlar. Gelen yardım bunlara dahil. Bir müşterimle 3 aylık koşuşturma sonucunda öğrenebildiğimiz tek şey var. Telekom müdürlüğüne gidin, yetkili teknik personel ile görüşene kadar başlarında durun. O personel paketinize ait hat sınır değerlerine baksın (sizinki 10/10 yüksek ihtimalle). O adamlar altyapıyıda bildiklerinden TTNET elemanlarından yüzlerce kat daha profesyonel. Bina içimi yoksa dışımı sorun çıkarıyor gene onlardan öğrenirsiniz.
Yani TTNET'ten gelecek destek ekibi boş mu hocam? Bir hiç uğruna mı haftalardır uğraşıyorum? Nereye gitmem ya da kimlere sövmem gerekiyor? Gerçekten bir şeyler yapılması lazım, paramla rezil oluyorum. Bu konuda net bir şey söyleyebilirseniz bana çok sevinirim Telekom müdürlüğüne gidip internet durumumu anlatmam ve mağduriyetimi bildirmem yeterli olacak mıdır?