yolcu_34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google özğün içerikli siteleri malumunuz çok seviyor Sosyal medya da fazla takipçiniz olmadığını düşünüyorum. Sitenizin yeni olmasını baz alarak. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Ne alakaysa yazdım işte Sizin index sorununuz var. Buda ancak Sosyal medya,forum tanıtımları,tanıtım yazıları gibi sağlam işlemlerle hallolur. Yada hızlı indexlenmeyi takmayacaksınız içerik fazlalaşınca bu işlemleri uygulayacaksınız. Bende ilk günler aynı sorunu yaşıyordum. İlk günler 3-5 günde index alıyordu. Biraz video baclink,azda forum tanıtımı,biraz sosyal medya paylaşımları ile şimdi girdiğim içerikler saniyede google'de
Söylediklerinize katılıyorum. Dediğim gibi ben fazla şüphelendim galiba. Bekleyelim bakalım.

Ya adil olsunda, hakettiğimiz yere getirsinde, geç getirsin önemli değil. Bir çok arkadaş bundan müzdarip. Özgün içerik çok zor değil, herkes kendi uzmanlık dalında birşeyler yazar karalar ama güvenemiyorlar. Uğraşacağım, çabalayacağım, karşılığını ya alamazsam? korkusu var herkeste. Bende Google ın çalışana hakkını vereceğini kabul ederek devam edeceğim. Bakalım neler olacak.

Teşekkür ederim hocam, moral oldunuz.