Ya yemin ediyorum delireceğim artık! Adamları arıyorum.
Diyorum ki; ''ultranet sınırsız 75 gb kota kullanıyorum ama hızım yavaş, speed testlerde çok düşük çıkıyor. Yardımcı olun mağdurum yeter 30'uncu arayışım!''.
Karşımdaki kadının cevabı: ''yapacağımız bir şey yok. bulunduğunuz yerin merkezimize uzaklığına göre hızınız değişmekte. en fazla 16 mbps kullanabilirsiniz. ama 1 ile 16 arası, bunun altındaysa sıkıntı var demektir''.
Arkadaş geri zekalılığa bakar mısınız? Ben ne diye bu kadar para ödüyorum o zaman diyorum, şartlar böyle diyor. Hızının duruma göre yükselip azalabilir diyor. Ve arkadaşlar işin ilginç yanı, şu anki hızım 3.81 mbps. Güler misin ağlar mısın! Ulan sınırsız kullanıyorum, hakkım 16. Hadi 10 olsun ya 10! 3.81 ne demek! Kii sözde kotayı aşınca 3 olacak hızım. Ulan ben zaten kotayı aşmadan bile 3'le kullanıyorum. Sözleşme yapmışlar bir de değişmiyor, alt pakete girilmiyor. Terbiyesiz herifler! hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. Resmen laf cambazlığıyla bizleri mağdur ediyorlar. Allah belalarını versin!
Günde 5'er defa aramaya devam edeceğim. Sonunda birine çok pis sövecem ya hayırlısı..
Hocam bizde 1.5 ay önce tivibu ile interneti yeniledik. 50 gb sınırsız ultranet kullanıyoruz.
Valla ilk aylar diye yalakamı çekiyor yoksa bu hızı bi anda düşürüp Nxh sana internet mi diyecekler anlamadım.
Valla bu ttnet ben de error etkisi yaratıyor