Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Arkadaşlar bir süredir 3 boyutlu yazıcı sektöründeyim ve bu sektöre güzel bir site kazandırmak istiyorum.
Sitenin amacı: baskı hizmeti almak isteyen, baskı hizmeti veren, 3d modelleme hizmeti veren ve bu hizmeti almak isteyenler için olacaktır.
Sitenin çalışma şekline gelecek olursak örneğin benim makinam var ve baskı hizmeti veriyorum veya tasarım hizmeti veriyorum. bu hizmeti verenler harita üzerinde görünecek. bu hizmeti almak isteyenlerde ya harita üzerinden seçip fiyat isteyecekler yada yeni bir ilan açıp bu hizmeti verenlerden teklif alacak ve süre sonunda kimle çalışmak istiyorsa ona gerekli bilgileri verip işi yaptıracak tabi işi yaptırmadan önce ücreti ödeyecek ücret havuzda bekleyecek tüm işlemler tamamlandıktan sonra para baskı hizmeti veren kişinin hesabına geçecek.
teklif toplama sayfasında kim hangi ürün için teklif açmışsa onun altında yorum kısmı olacak gerekli soru ve cevaplar oradan verilecek iş öncesi.
istatistik sayfamız olacak kim hangi makinayı kullanıyor vs gibi ayrıca baskı hizmeti veren kişilere kullanıcılar puan vs verebilecek
böyle bir script bulabilirmiyiz yoksa yazdırmamızmı gerekiyor gerekli bilgileri konu altından veya özel mesajla iletirseniz sevinirim