Gokturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir cacık olmaz içini rahat tut, kimliğini değiştirsen ne olacak tc kimlik numaran değişmeyecektir seri numara yenileme tarihi v.s değişir o kadar.
Zaten bende seri numara vs için değiştirecem, peki eğitim (okul) banka e-devlet vb yerlerde problemler çıkar mı seri numara değişince?
myqatsel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farkında olmadan internet üzerinden bir çok bilgimizi zaten ifşa ediyoruz. İkinci husus olarak herhangi bir sigorta şirketi yada benzeri bir kurum üzerinden yaptığınız işlemlerde vermiş olduğunuz bilgilerin çalınmış olma ihtimali her zaman vardır, yada bu şirketlerdeki bilgilere erişebilen kişiler sizi arıyor da olabilir. Kredi kartınızın numarası bu şirketlerde yer alıyor ancak son kullanma ve güvenlik kodu bilgilere erişmemiş olabilirler.
Güvenliğiniz için kimlik numaranız değilde, şahsın belirttiği kredi kartını iptal etmeniz faydanıza olabilir.
Kimlik numarası ile hiçbir şey yapamazlar merak etmeyin, internette 30 milyon bulabilirsiniz.
Kredi kartım yok kart numaramda bana kartınızın ön yüzündeki kart numaranız 41 ile mi başlıyor dediler ben evet dedim halbuki 4* ile başlıyordu sonra teyit için baştan kart numaranızı alalım deyince ben vermedim.