Esnafa laf yapanlar çok büyük haklarına girdiler , ah aldılar söleyim onu. Arap asıllı bir irlandalı , o şişirdiği kaslarına güvenir yerde pislik çıkartır bunlar. Şimdi diyeceksinizsiniz 15 kişi toplanmış saldırıyor o 15 kişinin alayı birbirni tutmaya çalışıyor ve boksörün yumruğu silah kapsamına girer ve o sopalardan daha tehlikelidir.
------------------
İrlandalı turistin kendisini darp etmeye çalışan çok sayıda kişiyi yumruklarıyla etkisiz hale getirdiği görüntülerle ilgili konuşan dükkan sahibi Şenol Palan, Alkol var mı dedi, ben de satmıyorum dedim. Var dedi, göster deyince tartışmaya başladık. Adam sinirlenerek dışarıya çıktı. Otelden 3 kişi toplanıp geldiler. 'Bana da mı alkol vermiyorsunuz' dedi ve ortalık karıştı. Olay su olayı değil" diye konuştu.
Görüntülerin bir kısmının kesildiğini ileri süren Palan, şöyle devam etti: Dükkanda 8 tane kamera var. Emniyette izledi bunu. Bize hak verdiler. Televizyon işine ne gelirse onu yayınladı. Bir esnaf bu kadar karalanmaz. Kavga dolabı açınca adam suçlu olur mu? Bu saçmalık. Benim ekmeğime engel olmaya çalışana kim olursa olsun ben ölümüne girerim. O adamın boksör, katil de olduğunu bilsem ben yine girerim. Çünkü ben buradan ekmek kazanıyorum. Biz tamam dedik gitti yine geldi. Üç kere gidip gidip geldi yani, kendisi kavga etmek istiyordu. Zaten kafaları güzeldi bunların. Ayık kafayla gelmediler buraya. Yumruğu yiyip yere düşen arkadaş sokağa çıkamıyor şu anda. Haberler doğruyu yansıtmıyor. Burada herkes ekmeğini kazanıyor.Turistin Kuveyt asıllı İrlanda vatandaşı Mohammed Fadel Dobbous olduğu ortaya çıkmıştı.
Nasıl çevirmişler

Adamın suyu düşürmesi ile esnafın sopa ile dükkandan çıkmasının arasında 1 saniye var

)