Şimdi bilip bilmeden konuşmak demek bu oluyor. @sercander arkadaşım birincisi iş yapmayacaksanız niye yazıyorsun. Ben senin yorumunu mu soruyorum. İkincisi daha önce de aynı konuyu açtım arkadaşların belirttiği fiyat aralıkları 100 - 250 TL arasındaydı. 1200 TL diyen 2 arkadaş çıktı. Burada hepsinin ismini de tek tek sayarım. Hatta son yaparım diyen arkadaş 260 TL dedi. Ama kimse yapamadı. Hatta herkes hocam keşke benden önce giren arkadaş bu kadar kurcalamasaydı dedi. Ben siteyi bunun yüzünden tam 3 kez silip, yeniden kurdum.
Ben temanın üstünde fiyat verecekler yazmasın gibi bir şey demedim. Burada adam 1k ya sıfırdan script yazıyor. Adam bana editleme için 1200 TL istiyor.
Ayrıca son işi kabul ettiğim arkadaş 350 TL gibi bir rakam çıkardı onla da anlaşacaktım mobil tema da resim olayını yapabilseydi.
Neymiş bilmiyorsan yorum yapmayacaksın öyle!
Forumda konu açıldığı zaman yorum yapmak için bana yorumumu sormanız gerekmiyor sizin önce bunu öğrenmeniz gerekiyor.
Ben size kim teklif verdi yada vermedi diye bir soru sormadım beni de ilgilendirmez bu. Şu forumdan kim sizin yazdığınız bu iş arayış konusunu okusa eminim ki aynı fikirde olacaktır.
Emin olun ki sizin bu verdiğiniz işi forumda yapan bir düzine adam çıkar ama işte ...

Neyse Bilip bilmeden konuşmayalım buralar da