Merhaba arkadaşlar. Bugün yeni öğrendiğim bir site var. Sitede ücretsiz bir şekilde android uygulamanızı yapıyorsunuz. Hem de fazla bir bilgiye ihtiyaç duymadan. Fakat işin kötü yanı ben r10'dan bir projem için frame olarak bir android uygulama yaptırdım. Konuda 10 ile 100 tl arasına uygulamalarınızı yapıyoruz yazıyordu. Benim yaptıracağım uygulama konudaki örnek uygulamalarından farkı yoktu ama ekstra birşeyler vaad ederek 200 tl fiyat çekti arkadaş. Tamam dedik 100 tl önden verdim. 100 tl iş bitince verecektim. Diğer uygulamalardan tek farkı bildirim özelliği istemiştim. Fakat yapmadı ve diğer müşterilerden dolayı yoğunum diyerek geçiştirdi. Frame olarak standart verip bıraktı. Neyse fazladan ücret verdiğimiz halde başka müşterilerden bize sıra gelmiyorsa eğer hani ekstra hiçbirşey yok neden 200 vereyim dedim. Tamam 100tl kalsın o zaman dedi. Ve bugün gördüm ki bizim uygulama
http://www.appyet.com ile yapılmış. Hiçbir emek yok. 100 tl havaya gitti resmen. O arkadaşa eksi trader vermeyeceğim. Bu konuyuda okuyodur umarım. Helal olsun o para sonucta 2 butona bastın emeğin var. Başka arkadaşlarda böyle duruma düşmesin. Bu tip konulardan uygulama almaya kalkarsanız sakın diyeyim yaptırmayın.
Umarım faydam olmuştur. Okuduğunuz için teşekkür ederim.